Asuntomyyjä uudisasuntojen myyntiin, Lehto Asunnot Oy, Vantaa

Nyt haemme innokasta asuntomyyjää myyntitiimiimme Vantaan Tikkurilaan (karttalinkki). Myyntikohteemme ovat asuntorakentamisen uudiskohteita, jotka sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitasi ovat sekä itselleen omistusasuntoa etsivät yksityishenkilöt että asuntosijoittajat.

Hyppää mukaan rakentamaan menestystarinaa
Edellärakentajuus Lehdolla on ennennäkemättömiä ratkaisuja, toistettavuuden voimaa ja johtajuutta suunnittelussa. Määrittelemme sen miltä tulevaisuuden rakentaminen näyttää. Se on mm. jatkuvasti kehittyvää moduulirakentamista sekä ekologisempia puurakentamisen ratkaisuja. Haluamme parantaa toimialan tuottavuutta ja lisätä sitä kautta asiakashyötyjä. Tavassamme rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Lue tästä lisää.

Sinusta työkaverimme?
Myyntitiimissämme työskentelee asuntomyyjä Kimmo (kuvassa vasemmalla) ja myyntipäällikkö Pasi (kuvassa oikealla). Mielestämme työn tulee olla aidosti hauskaa ja haluamme sen näkyvän meistä sekä välittyvän asiakkaillemme! Tiimimme vetää yhtä köyttä ja tuemme toinen toistamme tilanteessa kuin tilanteessa. Meille onkin tärkeää, että viihdyt tiimissämme kuin kotonasi. Hyppääthän siis täysillä remmiimme mukaan!

Joustava työaikasi sijoittuu pääosin arkipäiviin, ja sen lisäksi myös iltoihin ja viikonloppuihin, kun järjestämme asuntonäyttöjä.

Myyntityötäsi helpottaa vahva digimarkkinointimme sekä muut edistykselliset asuntomyynnin tietotekniset välineet. Tehtävän palkkaus muodostuu kiinteästä peruspalkasta ja asuntokohtaisesta myyntipalkkiosta.

Mitä etsimme?
Emme vaadi sinulta taustaa "perinteisenä kiinteistövälittäjänä" taikka paksua CV:tä - persoonasi ja motivaatiosi ratkaisee. Hakemamme henkilön tärkeimmät ominaisuudet ovat asiakaslähtöisyys, aktiivisuus ja myynnin nälkä. Olet yritteliäs tyyppi ja sinulla riittää pitkäjänteisyyttä myös asiakirjojen viimeistelyyn. Toivomme, että sinulta löytyy kaupallinen koulutustausta ja ymmärrystä numeroiden päälle. Olet tottunut työskentelemään englanniksi, sekä mahdollisesti myös ruotsiksi. Ruotsin kielen taidot ovat plussaa, mutta eivät välttämättömät. Sinulla on lisäksi jokin liittymäpinta asuntomyyntiin, asiakaspalvelutehtäviin, kuluttajamarkkinointiin tai rakentamiseen.

Oleellista on, että hahmotat asiakaspalvelun kokonaisuuden ja ymmärrät myös sijoittaja-asiakkaan liiketoimintaa. Työskentelet tavoitteellisesti ja osaat organisoida sekä neuvotella myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Sinua motivoikin jouhevasti myyty asunto ja onnellinen uuden asunnon omistaja. Ehkäpä sinulla on myös takataskussa uusia ideoita asuntomyyntiin - jotakin mitä emme ole vielä nähneet!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Tartu tilaisuuteen!
Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 13.10.2021mennessä. Kerro meille itsestäsi ja mitä uudelta työltäsi odotat, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Jos haluat kuulla lisätietoja tähän tehtävään liittyen, otahan rohkeasti yhteyttä myyntipäällikköömme ja tulevaan tiimikaveriisi Pasi Kukkolaan, p. 040 774 6927 tai meilitse, pasi.kukkola@lehto.fi

Odotamme kuulevamme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 774 6927
Sähköposti: pasi.kukkola@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!