Ateria- ja puhtauspalveluista vastaava palvelujohtaja

Järvi-Saimaan Palvelut Oy (JSP) tuottaa palveluita luonnonkauniissa Etelä-Savossa. Teemme yhteistyöllä sen, mitä on hankala tehdä yksin. Haemme nyt joukkoomme ateria- ja puhtauspalveluista vastaavaa palvelujohtajaa!

Palvelujohtajana pääset kehittämään yhtiömme suurinta ja edelleen kasvavaa toimialaa ateria- ja puhtauspalveluita. Johdat 140 ammattilaisen toimialaa omalla esimerkilläsi kohti yhteisiä tavoitteita. Olet innostava ihmisten johtaja, taitava organisoija ja pystyt hallitsemaan suuriakin kokonaisuuksia. Vastaat toimialan tuloksesta ja luot ympärillesi jatkuvan parantamisen kulttuurin. Tukena sinulla on kuuden kokeneen esihenkilön tiimi, joilla on osaaminen ja kyky pitää langat käsissään sekä halu kehittää yhdessä toimintaa. Vastaat ateria- ja puhtauspalveluiden ohjausryhmästä, toimit johtoryhmän jäsenenä ja raportoit toimitusjohtajalle.

Palvelujohtajan tehtävä on yhtiössä uusi ja sillä on meille suuri strateginen merkitys. Järvi-Saimaan Palvelut keskittyy pienten paikkakuntien palvelutuotantoon, mikä on meidän näköisemme valinta. Palvelua tuotetaan joka päivä, volyymit ovat pieniä ja etäisyydet pitkiä. Meillä tarvitaan joustavuutta, työn iloa ja sujuvaa yhteistyötä. Teknologia yltää pienille paikkakunnille siinä missä suurempiinkin kaupunkeihin ja meillä on rohkeus sitä myös ketterästi kokeilla ja hyödyntää. Toimimme nyt kuudella paikkakunnalla, mutta konseptimme on skaalattavissa laajemmallekin.

Odotamme sinulta: - näyttöjä palvelutuotannon tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä - yrittäjähenkisyyttä ja kasvuhakuisuutta - idearikkautta toimialan veto- ja pitovoiman kasvattamiseksi - olet taitava ihmistenjohtaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot - sitoutumista yhtiömme arvoihin luottamus, rohkeus ja työnilo - tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa - valmiutta liikkua toimialueellamme eri puolilla Etelä-Savoa

Arvostamme: - toimialatuntemusta ateria- ja/tai puhtauspalveluista - kokemusta laatujärjestelmistä ja prosessiajattelusta - näkemystä tiedolla johtamisesta

Tarjoamme sinulle: Merkityksellisen näköalapaikan pienten paikkakuntien ateria- ja puhtauspalveluiden tulevaisuuteen sekä haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ja kehittymään. Saat tueksesi osaavan ja mukavan työyhteisön, jossa koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Suhtaudumme ennakkoluulottomasti henkilöstömme tehtävänkuvien rikastamiseen, mikä on välttämätöntäkin pienillä paikkakunnilla. Meillä on näkemystä, kykyä ja taitoa uudistaa julkisia palveluita. Toivomme, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille. Henkilöstöetuina meillä on käytössä Smartum liikunta-, hieronta- ja kulttuurietu sekä halutessasi polkupyöräetu.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä hyväksyttävä huumetesti. Työsuhteessa noudatetaan 6kk koeaikaa. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 1.3.2024 mennessä. Emme julkaise hakijoiden nimiä, poikkeuksena toki tehtävään valittu. Haastattelut toteutetaan Juvalla 7.3. ja 8.3.2024. Hyödynnämme hakuprosessi henkilöarviointia, kumppaninamme on Eezy Personnel.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jyri Eskelinen, p. 044 417 5243, jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi
Henkilöstöpäällikkö Hanne Kostamoinen, p. 050 449 9654, hanne.kostamoinen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen, Sulkavan, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kuntien sekä Eloisan omistama palveluyhtiö. Toimialojamme ovat ateriapalvelut, puhtauspalvelut kiinteistönhoito, kuntatekniikka, liikuntapalvelut, vesihuolto, rakennuttaminen ja maankäyttö. Työllistämme n. 200 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2023 on 15 miljoonaa euroa.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n toiminta perustuu paikalliseen läsnäoloon,  yritys- ja toimialuerajat ylittävään yhteistyöhön ja skaalaukseen. Omistajakuntiemme kokoluokka on noin 2000 - 6000 asukasta. Omistajakunnillamme on lisäksi tytäryhtiöinä yli 25 erilaista kiinteistöjä omistavaa osakeyhtiötä. Minkälaista teknistä asiantuntemusta yksittäisessä kunnassa pitää, voi ja kannattaa ylläpitää? Tämän kysymyksen äärelle syntyi Järvi-Saimaan Palvelut Oy kymmenen vuotta sitten. Tekniikan skaalaus tarjoaa loistavat mahdollisuudet yhdistää pienen ketteryys ja laadukkaat toimintatavat.

Toimimme laajasti omistajayhteisöjemme teknisinä asiantuntijoina. Rakennutamme vuosittain noin 60 - 80 eri kokoluokan hanketta. Olemme vahvasti mukana omistajiemme varautumissuunnittelussa ja kokonaisturvallisuuden toteutuksessa.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Sijainti: Kauppatie 1, 58700 Sulkava
Logo

Ateria- ja puhtauspalveluista vastaava palvelujohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!