Aurinkopaneeliasentaja (Salo)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme aurinkopaneeliasentajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Salon alueella. Töitä tehdään arkipäivisin ja sopivia hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Töiden aloitus on helmikuussa. Mikäli aurinkopaneeliasennukset kiinnostavat sinua, niin lue tehtävästä lisää alta!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy kiinnostusta aurinkopaneeliasennuksiin ja aikaisempi kokemus vastaavista töistä on iso plussa, mutta ei välttämätöntä. Korkealla työskentely ei tuota sinulle hankaluuksia ja pärjäät hyvin fyysisessä työssä. Olet omiasi tiimityöskentelyssä ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme kaikenlaisen sähköalan työkokemuksesi. Taskustasi löytyy myös B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Hyvällä tyypillä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Aurinkopaneeliasentaja (Salo)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!