Autojakaja Hankoon

Haemme Hankoon postinjakajaa 

Työnkuvaan kuuluu valmiiksi lajitellun kirjepostin jakaminen autolla ja pyörällä niin kerrostaloissa kuin maaseudullakin. Käytettävissä olevaissa autoissa on oikeanpuoleinen ohjaus ja automaattivaihteisto. Jakoreitti opetetaan uudelle työntekijälle henkilökohtaisesti. 

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, ulkotyövalmiutta ja ripeyttä. Lisäksi toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja suomea tai ruotsia työkielenä. Vähintään kaksi vuotta voimassa ollut B-ajokortti on välttämätön. 

Töitä tehdään arkisin kolmena päivänä: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Työt alkavat aamulla 7-9 välillä ja tunteja viikossa n. 26. Palkkaus on Jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan 9,98 €/tunti, mikäli et omaa aikaisempaa alan  kokemusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai syyskuun aikana. 

Täytä työilmoituksen linkistä avautuva hakulomake ja liitä siihen mukaan ajantasainen CV:si. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia erikseen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • ajokortti

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi
Sijainti: 10900

Logo

Autojakaja Hankoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!