Autojakaja keikkatyöhön Sallaan

Haemme asiakkaallemme

AUTOJAKAJAA TUURAUKSIIN SALLAAN

Sopisiko sinulle satunnainen keikkatyö postinjaon parissa? Jaettavana on kirjeitä, paketteja, tilattuja lehtiä ja mainoksia. Työ on vakituisten jakajien lomien ja muiden poissaolojen tuurausta tarvittaessa. Sinut perehdytetään kahdelle jakoreitille, jotka ajetaan omalla autolla. Reittien pituudet vaihtelevat jakopäivän mukaan noin 160-300km välillä Sallan alueella ja kilometrikorvaus on 0,57€ kilometriltä. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin, viikonloput ja pyhät ovat aina vapaat. Työpäivät alkavat klo 10 aikaan ja töitä on  keskimäärin 5-9h.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, saat kattavan perehdytyksen kyllä työhösi. Arvostammekin kokemusta enemmän asennettasi, joustavuutta ja työmotivaatiotasi. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomenkielen taitoa. Tässä työssä tarvitset B-ajokortin, oman auton ja ajokokemus katsotaan eduksi. 

Työsuhteessa noudatetaan jakajien työehtosopimusta ja palkka on 11,64€/h.

 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Valitettavasti emme käsittele hakemuksia sähköpostitse, mutta apua hakemuksen täyttämiseen saat osoitteesta: anne.niskajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti
  • Oma auto

Lisäksi eduksesi on:

  • Joustavuus
  • Aurinkoinen asenne
  • Reipas työskentelyote
  • Hyvä fyysinen kunto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 550 8682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Salla

Logo

Autojakaja keikkatyöhön Sallaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!