Autojakelija Ivaloon keikkatyöhön

Etsimme asiakaspalveluhenkistä

AUTOJAKELIJAA IVALOON KEIKKATYÖHÖN

Jakelijan työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Jaettavana on kirjeitä, paketteja, tilattuja lehtiä ja mainoksia Inarin kauniissa maisemissa. Työnantaja järjestää sekä työvälineet että työvaatteet. Odotamme hakijalta joustavuutta, reipasta asennetta ja B-ajokorttia. 

Autojakelijana pääset tutustumaan useampaan jakelureittiin, joiden aikataulut hieman poikkeavat toisistaan. Jakelijoiden työt alkavat noin klo 8 ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Työpäivien kesto vaihtelee jakopäivästä ja reitistä riippuen 5-10h. Pyhät ja viikonloput ovat aina vapaita. Työ on vakituisten jakajien lomien ja muiden poissaolojen tuurausta sekä mikäli muuta lisätyöntekijätarvetta työhön ilmenee.  

Työsuhteessa on käytössä jakajien TES. Palkka on 11,64 €/h.

Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä perehdytämme tehtävään!  Tämä työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja  kykyä työskennellä autolla ajoittain haastavissakin sääolosuhteissa. Odotamme sinulta joustavuutta, mahdollisuutta reagoida nopeastikkin avautuviin vuoroihin, reipasta asennetta ja iloista mieltä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun lopussa - elokuun alussa. Loppukesästä työ on säännöllisempää lomatuurauksista johtuen ja työt jatkuvat keikkaluontoisesti lomakauden jälkeen.

Kiinnostuitko? Laita meille pian hakemus järjestelmän kautta, sillä haastattelemme jo hakuaikana! 

Mikäli tarvitset apua hakemuksen täyttämiseen, ota yhteyttä: anne.niskajarvi@sol.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti

Lisäksi eduksesi on:

  • Ajokokemus
  • Joustavuus
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Aurinkoinen asenne

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 550 8682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Ivalo

Logo

Autojakelija Ivaloon keikkatyöhön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!