Autojakelija keikkatyöhön Muonioon

Haemme asiakkaallemme

POSTINJAKAJAA KEIKKATYÖHÖN MUONIOON

Sopisiko sinulle satunnainen keikkatyö postinjaon parissa? Työ on vakituisten jakajien lomien ja muiden poissaolojen tuurausta tarvittaessa. Postinjakajana työtehtäviisi kuuluu kirjepostin, lehtien, mainosten ja pakettien jakelu eri  jakoreiteillä. Jakelureitti ajetaan Postin autolla ja edellyttää B-ajokorttia. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin, viikonloput ja pyhät ovat aina vapaat. Töitä on reitistä sekä jakopäivästä riippuen keskimäärin 9h/pvä. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, saat kattavan perehdytyksen työhösi. Arvostammekin kokemusta enemmän reipasta asennettasi, joustavuutta ja työmotivaatiotasi. Tässä työssä tarvitset B-ajokortin ja ajokokemus katsotaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan jakajien työehtosopimusta ja palkka on työsuhteen alussa 11,39€/h.

 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Valitettavasti emme käsittele hakemuksia sähköpostitse, mutta apua hakemuksen täyttämiseen saat osoitteesta: anne.niskajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti

Lisäksi eduksesi on:

  • Joustavuus
  • Reipas työskentelyote

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 550 8682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Muonio

Logo

Autojakelija keikkatyöhön Muonioon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!