Autojakelija keikkatyöhön Sallaan

Miltä kuulostaa itsenäinen päivätyö, jota saa tehdä omassa rauhassa kauniissa pohjoisen maisemissa?

Työssäsi huolehdit siitä, että Sallan asukkaat saavat joululahjansa ja postikorttinsa ajallaan jouluksi. Toimitamme myös joka aamuiset tilauslehdet kahvipöytiin sekä yritysten joulumainokset koteihin. Autojakajien työt alkavat joka arkipäivä klo 10.15 ja päivien pituus vaihtelee postin määrän mukaan. Pyhät ja viikonloput ovat aina vapaita!

Palkkauksessa pohjana käytetään Media- ja Teollisuusliiton jakajien työehtosopimusta ja palkkaa maksetaan 11 €/h. Kilometrikorvauksia maksetaan 0,46€/km toteutuneiden kilometrien mukaan, mikäli ajat omalla autollasi. Myös työnantajan auto on käytettävissä.

Tähän työhön et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan perehdytämme työhön!

 

Valitettavasti emme käsittele hakemuksia sähköpostitse, mutta apua hakemuksen täyttämiseen saat osoitteesta: terhi.kahila@sol.fi tai soittamalla numeroon 0405298697

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405298697
Sähköposti: terhi.kahila@sol.fi
Sijainti: Salla

Logo

Autojakelija keikkatyöhön Sallaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!