Autojakelija Keminmaahan

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Hae tähän työpaikkaan

Terve! Miltäpä sinusta kuulostaisi yhteiskunnallisesti merkittävä ja itsenäinen päivätyö, jota saa tehdä kuulokkeet korvilla ja raittiissa ulkoilmassa? Kunto kasvaa melkein huomaamatta ja viikonloppuisin sekä pyhinä saa nauttia varmoista vapaapäivistä.

Autojakelijana tehtäväsi on jakaa kirjeitä, lehtiä ja mainoksia kotitalouksiin. Reittisi pitää sisällään paljon kerrostaloja sekä rappukäytäviä. Työt alkavat Keminmaasta ja päättyvät Keminmaahan.

Jakopäivät ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Päivien pituus vaihtelee liikenneolosuhteiden sekä jakomäärien mukana, mutta tunteja kertyy noin 26h/vk. Ahkeralle puurtajalle saatamme keksiä myös lisätekemistä. Työnantaja järjestää vaatteet ja kulkupelin, etkä tarvitse edes aiempaa työkokemusta. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla pitkäksi aikaa!

Työsuhteessa noudatetaan jakajien työehtosopimusta. Palkka työsuhteen alussa on vähintään 10,97 €/h. 

 

Kiinnostuitko? Laita meille hakemus, niin kutsumme sinut haastatteluun!

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen: terhi.kahila(at)sol.fi


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen työsuhde

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu
  • Laaja työterveyshuolto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Autojakelija Keminmaahan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!