Autojakelijan sijainen Meltaukselle

Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä POSTINJAKAJAA TUURAUKSIIN MELTAUKSEEN

Sopisiko sinulle satunnainen keikkatyö postinjaon parissa? Työ on reittien vakituisten jakajien lomien ja muiden poissaolojen tuurausta tarvittaessa. Työ on itsenäistä ja yhteiskunnallisesti merkittävää päivätyötä, jossa pääset jakamaan kirjeitä, lehtiä, mainoksia ja paketteja Lapin kauniissa maisemissa. Työt alkavat ja päättyvät Meltauksen kylästä.

 Jaettavien reittien pituudet vaihtelevat jakopäivän mukaan, kilometrejä kertyy noin 180-317km.  Jakelu tapahtuu omalla autolla, jolloin maksamme 0,53€ kilometriltä. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin, viikonloput ja pyhät ovat aina vapaat. Työpäivät alkavat klo 7.30 aikaan ja töitä on reitistä sekä jakopäivästä riippuen keskimäärin 5-9h.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, saat kattavan perehdytyksen kyllä työhösi. Arvostammekin kokemusta enemmän asennettasi, joustavuutta ja työmotivaatiotasi. Tässä työssä tarvitset oman auton ja ajokokemus katsotaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan jakajien työehtosopimusta. Palkka on 11,42€/h.

 

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan löydyttyä.

Valitettavasti emme käsittele hakemuksia sähköpostitse, mutta apua hakemuksen täyttämiseen saat osoitteesta: anne.niskajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-ajokortti
  • Oma auto
  • Joustavuus
  • Tarkkuus
  • Huolellisuus
  • Oma-aloitteisuus
  • Itseohjautuvuus

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 550 8682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Rovaniemi