Olemme erittäin kiinnostuneita kokeneista autoalan työntekijöistä. Jätä meille hakemus, sillä hyviä tekijöitä rekrytoidaan ympäri vuoden. Täällä tarjolla on myös kesätyöpaikkoja alan opiskelijoille. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta. 

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Automaalaamo Töhönen Oy on kuopiolainen automaalaus- ja kolarikorjauspalveluita tarjoava yritys. Olemme ylpeitä korkealaatuisesta työstämme ja laadukkaasta palvelustamme. Käsittelyssämme on noin 150 autoa kuukaudessa, ja meillä työskentelee vakituisesti 13 alan ammattilaista.

Tehtäviämme, joihin säännöllisesti palkkaamme työntekijöitä: Autoasentaja / Autopeltiseppä / Automaalari / Hinausautonkuljettaja

Mitä tarjoamme:

 • Menestyksekkään ja kasvavan yrityksen: Tule osaksi dynaamista tiimiämme, joka jatkaa kasvuaan. Olemme alamme johtavia toimijoita, ja haluamme sinut mukaan matkalle kohti uusia saavutuksia.

 • Joustava työnantaja: Tarjoamme joustavan työskentely-ympäristön ja -ajat, jotta voit tasapainottaa työn ja vapaa-ajan tarpeesi.

 • Nykyaikaiset työvälineet: Työsi sujuu vaivatta laadukkailla ja ajanmukaisilla työvälineillä.

 • Viihtyisä työympäristö: Työskentelemme modernissa tilassa, joka tukee työhyvinvointiasi.

 • Mahdollisuus oppimiseen: Tarjoamme mahdollisuuden oppia aina uutta ja kehittää taitojasi ammattilaisten keskuudessa.

 • Työsuhde: Autoalan ammattilaisille on vakituisia työpaikkoja meillä tarjolla satunnaisesti ja kesäksi palkkaamme aina muutamia lomientuuraajia, jolloin työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät syyskuulle saakka.

Hakuprosessi:

 • Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

 • Sen jälkeen Automaalaamo Töhönen Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: www.automaalaamokuopio.fi

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Automaalaamo Töhönen Oy:ssä!

 

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Työpaikasta lyhyesti

 • Automaalaamo Töhönen Oy, Piilotyöpaikkamahdollisuuksia
 • HR Mentor Oy, Kisällinkuja 11
 • Haku alkaa ja päättyy
Jätä avoin hakemus

Tarjoamme

 • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kisällinkuja 11
Logo

Automaalaamo Töhönen Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!