Automaatioasentaja (Teknoinfra)

Teknoinfra on dynaaminen ja innovatiivinen yritys, jonka toiminnan keskiössä on aina asiakas. Valikoimaamme kuuluu laadukkaat aluesuojauksen ratkaisut, ja toimitamme sekä urakoimme tuotteitamme koko Suomen alueella. Asiakkaan niin halutessa avustamme myös suunnittelussa ja ideoinnissa.  Teknoinfra on Suomen johtava kotimaisisten porttien ja aitojen valmistaja.

Lue meistä lisää osoitteesta: https://www.teknoinfra.fi/Tehtävänkuvaus

Haemme joukkoomme sähkö- ja automaatioasentajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen toimimaan sähkötoimisten porttien sekä sekä puomien asennusten ja huoltojen parissa. Työtä tehdään arkisin välillä 7:30 - 16:00. Työ on monipuolista ja liikkuvaa, ja kohteitamme on Uudellamaalla vaihtelevassa ympäristössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan sovitusti, kuitenkin viimeistään kesäkuun loppuun mennessä, joten hae pian! Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittyä vaativissa automaatioasentajan tehtävissä. Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Lue lisää!

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on jo jonkin verran kerryttänyt kokemusta sähköalalla työn tai työharjoitteluiden muodossa. Hyvän pohjan tehtävään antaa suoritettu sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sekä perustason ymmärrys automaation järjestelmistä ja kytkennöistä. Meille on tärkeintä sinun oppimishaluinen asenteesi, ja halu kehittyä automaatioalan ammattilaisena. Arvostamme toimeliasta työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä.

Työtehtävät

Pääasiallisia työtehtäviä ovat työmaaporttien asennustyöt ml. kytkennät, sekä määräaikaishuollot ja mahdollisten vikatilanteiden hoitaminen. Työtehtäviin perehdytetään kokeneen asentajan johdolla.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme pitkäkestoisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä. Ympärilläsi on mukava ja kokenut tiimi ammattitaitoisia kollegoita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen joka perustuu työkokemukseesi, kunnolliset työvälineet ja erinomaiset puitteet kehittää työssä ammattitaitoasi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä sähköpostia, tai soittamalla arkisin klo 15:00 - 17:00 Rekrytointiprosessista vastaa Contio henkilöstöpalvelut / Viljami Leino (viljami.leino@contiopalvelut.fi) / 040 740 5545

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Vantaa, Tuusula, Helsinki
Logo

Automaatioasentaja (Teknoinfra)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!