Vakituinen / Kunnanmäki 9, Mikkeli

Automaatioasiantuntija / Automation Engineer

Hae tähän työpaikkaan

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiahuollon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista ammattilaista monelta osaamisalalta.   

Vahvistamme vesi- ja energiajärjestelmätiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin 

Automaatioinsinööriä  

Mipron vesi- ja energialaitosten automaatiojärjestelmätoimitusten suunnittelu-, testaus- ja käyttöönottotöihin. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää automaatioinsinöörin koulutustasoa tai vastaavia tietoja.  Aikaisempi kokemus prosessiautomaatiosta sekä sähkö- tai tietotekniikasta katsotaan eduksi.  

Odotamme sinulta tuntemusta automaation kenttälaitteista, taajuusmuuttajista yms., kuten myös kokemusta käytännön työskentelystä näiden parissa. Yhteiskunnan kriittisten toimialojen ja turvallisuustoimintojen ymmärrys on hyödyksi. Toivomme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ vaatii valmiuksia matkustaa asiakaskohteisiin eri puolille Suomea, joten B-ajokortti on välttämätön.   

Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa sekä haluat kehittyä työssäsi. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon kentällä, sitkeyttä ja ammattimaista otetta sekä jatkuvaa halua kehittyä ja oppia.  

Työskentelet tässä tehtävässä pääsääntöisesti Mikkelin toimistolla, mutta osa-aikainen etätyö on myös mahdollista.

Mitä automaatioinsinööri tekee Miprolla?  

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu prosessiautomaation suunnittelu, logiikkaohjelmointi, valvomosovelluksen käyttöliittymien ja tietoliikennelaitteiden konfigurointi, toimituksen FAT-testaus ennen toimitusta sekä käyttöönotto asiakkaan luona. 

Osaamisesi ja valmiuksiesi mukaan osallistut myös automaatiojärjestelmien häiriöselvityksiin, asiakkaan käyttäjien opastukseen sekä tarjousten työmäärä- ja laitelaskentaan. Työssä tukenasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenten ajalta kertynyt kokemus; avaimet onnistumiseen ovat omissa käsissäsi.  

Työnantajana meitä ajaa perheyrityksen vahvat arvot sekä yhteinen tahto kasvaa ja kehittää turvallisia asiakasratkaisuja, jotka vaikuttavat ihmisten jokapäiväiseen elämään. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan merkittäväksi osaajaksi. Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä ylläpitämään ammattitaitoaan. Mipron koulutusakatemian avulla toteutettu urapolkusuunnittelu ja säännöllinen koulutus takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.    

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Täytämme tehtävän heti kun sopiva henkilö löytyy. Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa toimituspäällikkö Aleksi Ikonen ma-pe 9-18 puhelimitse +358 44 749 1272 tai sähköpostitse aleksi.ikonen@mipro.fi 

 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Automaatioasiantuntija / Automation Engineer, Vakituinen
  • Mipro Oy, Kunnanmäki 9, Mikkeli
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Laaja vapaa-ajan vakuutuspaketti
  • Ilmainen pysäköinti
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Kattava työterveys

Mipro Oy

MIPRO - NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ TURVALLISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄNÄ

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta.

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jonka pääkonttori on Mikkelissä; lisäksi yrityksellä on toimipisteet Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme tällä hetkellä yli 130 eri alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.

Sijainti: Kunnanmäki 9, Mikkeli

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!