Vakituinen / Kunnanmäki 9, Mikkeli

Automaatioinsinööri / Automation Engineer

Hae tähän työpaikkaan

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.   

Vahvistamme vesi- ja energiajärjestelmätiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin 

Automaatioinsinööriä  

Etsimme automaatioinsinööriä asiakasrajapintaan ja  myynnin tekniseen tukeen. 

Automaatioinsinööri toimii ensisijaisesti Mipron vesi- ja energialaitosten toimitusten ja palvelujen parissa, asiakasrajapinnassa ja käyttöönotoissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa, esimerkiksi automaatiotekniikan insinöörin koulutustasoa tai vastaavia tietoja.  Aikaisempi kokemus prosessiautomaatiosta sekä sähkö- tai tietotekniikasta katsotaan eduksi tätä tehtävää hakiessa. Lisäksi yleinen ymmärrys vesi- tai ympäristötoimialasta on hyödyksi, kun perehdyt tähän tehtävään. Sinulla on hyvä olla tuntemusta automaation kenttälaitteista, taajuusmuuttajista yms., kuten myös kokemusta kentällä työskentelystä ja käyttöönotoista. Toivomme sinulta määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ vaatii myös valmiuksia matkustaa säännöllisesti asiakaskohteisiin eri puolille Suomea; B-ajokortti on siis välttämätön.   

Olet etsimämme henkilö, jos arvostat asiakaslähtöisyyttä ja turvallisuutta ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa sekä haluat kehittyä työssäsi. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon kentällä, sitkeyttä ja ammattimaista otetta sekä jatkuvaa halua kehittyä ja oppia.  

Päätoimisesti työskentelet tässä tehtävässä pääkonttorillamme Mikkelissä, mutta myös osa-aikainen etätyö on mahdollista. Työ sisältää jonkin verran työskentelyä asiakkaiden tiloissa. 

Mitä automaatioinsinööri tekee Miprolla?  

Automaatioinsinöörinä toimit Mipron vesi- ja energiajärjestelmätiimissä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu muun muassa automaation suunnittelu ja ohjelmointi, valvomotietokoneiden päivitys sekä ylläpito, häiriöselvitykset ja asiakkaiden ohjeistus sekä myynnin tekninen tukeminen.  Työssä tukenasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.  

Työnantajana meitä ajaa perheyrityksen vahvat arvot sekä yhteinen tahto kasvaa ja kehittää turvallisia teknologioita, jotka vaikuttavat ihmisten jokapäiväiseen elämään. Tarjoamme sinulle osaavien työkavereiden tuen ja verkoston, sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.    

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?   

Hae mahdollisimman pian, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa toimituspäällikkö Aleksi Ikonen ma-pe 9-18 puhelimitse +358 44 749 1272 tai sähköpostitse aleksi.ikonen@mipro.fi 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Automaatioinsinööri / Automation Engineer, Vakituinen
  • Mipro Oy, Kunnanmäki 9, Mikkeli
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Ilmainen pysäköinti
  • Laaja vapaa-ajan vakuutuspaketti
  • Kattava työterveys
  • Liikunta- ja kulttuurietu

Mipro Oy

MIPRO - NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ TURVALLISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄNÄ

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta.

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jonka pääkonttori on Mikkelissä; lisäksi yrityksellä on toimipisteet Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme tällä hetkellä yli 130 eri alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.

Sijainti: Kunnanmäki 9, Mikkeli

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!