Automaatioinsinööri

 

 

Jätevedenpuhdistusta vesistöjen ja Tampereen seudun hyväksi!

Tampereella on käynnissä seudullinen suurhanke: Tampereen Seudun Keskuspuhdistamon rakentaminen Sulkavuoreen. Jätevedenpuhdistamo rakennetaan tukevasti kallion sisään. Se vastaa kasvavan väestömäärän tarpeisiin ja turvaa jätevesien käsittelyn pitkälle tulevaisuuteen. Hankkeessa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Tampereen Sulkavuoren seudullinen jätevedenpuhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2025.

 

Etsimme

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Laitoksen valmistuttua vastaat laitoksemme automaation ylläpidosta ja kehittämisestä.

 

Rakentamisvaiheen aikana kommunikoit tilaajan edustajana eri toimijoiden kanssa. Osallistut valvontaan ja dokumentointiin, varmistat osaltasi järjestelmien toimivuuden sekä huolehdit automaation käytönaikaisesta ylläpidosta. Lisäksi toimit aktiivisesti mukana prosessien ja järjestelmien kehittämisessä ja koeajoissa.

 

Sinulla on tekninen koulutus (insinööri tai DI) ja jo muutaman vuoden kokemus koulutustasi vastaavista tehtävistä. Arvostamme aiempaa tuntemusta teollisuus- tai prosessiautomaatiosta sekä osaamista järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta, käyttöönotosta tai ylläpidosta. Henkilönä olet itsenäinen ja oma-aloitteinen ja kykenet myös käytännönläheiseen työhön.

 

Lähde mukaamme toteuttamaan kestävää seudullista jätevedenkäsittelyä! Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vakaan työnantajan, viihtyisät, uudet toimitilat Tampereen Sulkavuodessa sekä mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden työkokonaisuuteesi ja -ympäristöösi.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita lisätietoja tehtävästä, organisaatiosta ja itse hankkeesta Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholalta, p. 0400 739 308. Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 3.4.2023 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy

Sijainti: Tampere
Logo

Automaatioinsinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!