Automaatioinsinööri

Asiakkaamme Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdään.

Haemme asiakkallemme Akaan toimipisteeseen nyt 

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ / AUTOMAATIO-OSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään erilaisissa automaation suunnittelu- ja käyttötehtävissä. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti koneohjaukset ja ohjelmoinnit sekä niiden kehittäminen. Olet mukana myös käyttöönotoissa. 

Hakijalta vaaditaan vahvaa kokemusta sähkö- ja automaatioalan tehtävistä sekä alan kokonaisvaltaista ymmärrystä. Sinulla voi olla insinöörikoulutus ja/tai työkokemusta automaation parissa työskentelystä. Myös teknikkotausta ja asennustaito katsotaan eduksi. Etsimme tiimipelaajaa, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Tulet työskentelemään yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työntekijänä olet tarkka sekä huolellinen ja tartut toimeen proaktiivisesti. Tehtävän hoitaminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme sinulta myös matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn maineikkaassa, kansainvälisesti toimivassa organisaatiossa. Sinulla on käytössäsi laadukkaat työvälineet, ohjelmistot ja laitteet sekä tukena ammattitaitoinen tiimi. Tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua!

Työ on päivätyö ma-pe, klo 8-16. Työsuhde alkuun vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, +35840 571 1741 tai lähesty Minnaa sähköpostilla, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!