Automaatioinsinööri

 

Etsimme Rajamäelle vakinaiseen työsuhteeseen sinua, aktiivinen ja asiantunteva automaatioinsinööri kehittymään alasi osaajaksi monipuolisessa tehtävässä yhdessä maailman merkittävimmistä bioteknologian kasvuyrityksistä.

Työskentelet osana asiantuntijatiimiä ja osallistut tuotannon kehitysprojekteihin sekä huolehdit tuotannon raportointijärjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta. Sinulla on kokemusta jostain tuotannon ohjausjärjestelmästä ja siten hyvät edellytykset käyttää työssäsi tehokkaasti Aspentech MES sekä Valmet DNA järjestelmiä.

 

Tehtäviisi kuuluvat tuotannon raportoinnin kehittäminen tehtaan toiminnan jatkuvan parantamisen pohjaksi sekä osallistuminen automaatiojärjestelmän kehittämiseen ja tuotannon ongelmien ratkaisuun. Kehität myös tuotannon ohjausjärjestelmää palvelemaan entistä paremmin tuotannon ja organisaation tarpeita (ERP-MES-DCS integraatio). Hallitset mittausdataa ja huolehdit datalaadun varmistamisesta ja parantamisesta.

 

Sinä olet kokenut alan ammattilainen, jonka osaaminen näyttäytyy kertyneenä kokemuksena, tai mahdollisesti urasi alkuvaiheessa oleva AMK-insinööri. On tärkeää, että sinulle on tuttua analyyttinen ajattelutapa, joka perustuu mieluiten automaation alan tekniseen/ akateemisen koulutukseen. Arvostamme kokemustasi erityisesti prosessiteollisuudesta ja automaatiojärjestelmistä teollisuusympäristössä sekä ymmärrystä eräprosesseista. Sinulle on eduksi myös kokemus MES-järjestelmistä ja SQL-ohjelmointikielestä ja hyödyt Valmetin DNA-automaatiojärjestelmän ohjelmointiosaamisesta. Tulet työssäsi tarvitsemaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielitaitoa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Automation Manager Jussi Annala, puh. 040 717 0465. Lisätietoa antaa myös MPS-konsultti Heidi Palo keskiviikkona 31.5. klo 15–16, puh. 020 746 9628.

 

Tässäkö se on? Sinun uusi työpaikkasi?

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 12.6.2023 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huolellisen perehdytyksen tehtävään ja myös muuta yrityksen sisäistä koulutusta sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi ison yrityksen sisällä. Voit tehdä työtä joustavasti osittain etäpäiviä hyödyntäen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja vuosibonusjärjestelmän sekä virkistyspäivät ja virike-edun. Meillä on erinomaiset työterveyshuollon laajennetut palvelut ja vakuutus, koska arvostamme sinun työhyvinvointiasi ja –turvallisuuttasi.

Roal Oy

Roal Oy on voimakkaasti kasvava biotekniikka-alan yritys, jonka omistavat pohjoismainen Anora Group Oyj ja englantilainen elintarvikealan yritys Associated British Foods (ABF). Roal Oy on yksi maailman merkittävimmistä teollisuusentsyymien kehittäjistä ja valmistajista. Tuotamme entsyymejä rehu-, elintarvike-, metsä- ja tekstiiliteollisuuden tarpeisiin. Tutkimus- ja kehitysosastomme, laadunvalvontalaboratoriomme, koetehtaamme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Rajamäellä, Nurmijärven kunnassa. Henkilökuntamme määrä on noin 180. Tehtaamme tuotannosta yli 95 prosenttia menee vientiin.

Sijainti: Tykkimäentie 15 b, Rajamäki
Logo

Automaatioinsinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!