Automaatiosuunnittelija tuotekehitystiimiin

Elematic Oyj
Airolantie 2, Toijala
Vakituinen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Oletko halukas oppimaan uutta ja hyödyntämään osaamistasi uuden kehittämisessä? Kiinnostaisiko sinua toimia yrityksessä, joka tuottaa ja kehittää uutta teknologiaa toimialamme tarpeisiin. Valmistamissamme laitteissa ja tuotantolinjoissa yhdistyvät monipuolinen teknologia sekä korkea automaatio- ja ohjelmisto-osaaminen. Jos vastasit kyllä ja viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

 

Etsimme tuotekehitystiimiimme AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA, olisitko se sinä?

Automaatiosuunnittelijana tulet osaksi tuotekehitystiimiämme, jossa saat työkavereiksesi moniosaavan joukon mukavia kollegoita. Tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa. Tehtäviisi kuuluvat mm. tuotteidemme logiikka- ja käyttöliittymäsuunnittelu sekä testaus. Yrityksemme verkkosivuilta näet esimerkkejä tuotetarjonnastamme, joita sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

 

Tunnistatko alta itsesi?

Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen automaatioinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo mielellään kokemusta suunnittelutehtävistä. Erityisesti kokemus automaattisten laitteiden ja tuotantolinjojen suunnittelusta on etu tulevissa tehtävissäsi. Työtehtävässä tarvitset PLC-ohjelmoinnin (Beckhoff, Omron, CodeSyS, tms.), servo-ohjausten sekä NET (Visual Studio –ympäristöstä) -osaamista. Lisäksi arvostamme osaamista mm. seuraavilta osa-alueilta: C# -, ASP NET -, Java Script -tietokannat.

Työskentelet sujuvasti myös englanniksi ja sinulla on valmius myös toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen. Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet luontevasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti.

Tehtäväsi määrittyvät osaamisesi mukaan, ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tarvitsemasi koulutuksen.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi:

”Tervetuloa osaksi suuren pienen talon tuotekehitystiimiä! Meillä käytät ja kartutat osaamistasi ihan eri tavalla laaja-alaisesti kuin isojen konsernien monikerroksisissa organisaatioissa. Saat kuitenkin keskittyä täysillä automaatiosuunnitteluun - laaja-alaisuus tulee siitä, että tiimimme vastuulle kuuluvat niin yksittäiset laitteet kuin kokonaiset tuotantojärjestelmätkin. Oman mausteensa tekemiseen tuo globaalius; meillä on asiakkaita reilusti yli 100 maassa.”

Jouni Sirkka, Director, Product Development

 

Mitä tarjoamme:

  • Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimialamme kehitykseen, ja pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä konkreettisina tuotteina
  • Pääset mukaan rentoon ja toisiaan tukevaan moniosaavaan asiantuntijoiden työyhteisöön
  • Tuemme hyvinvointiasi mm. Smartum -eduilla
  • Saat laajan työterveyspalvelun lisäksi terveysvakuutuksen
  • Läheisestä työpaikkaruokalasta saat laadukkaat lounaat edullisesti
  • Saat käyttöösi modernit työkalut ja ohjelmistot

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiin

 

Lisätietoja tehtävästä:

Jouni Sirkka, Director, Product Development

040-6645 464, jouni.sirkka@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta 31.10.2021 mennessä.

Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!