Automaatiosuunnittelija

Elematic Oyj
Airolantie 2, 37800 Toijala
Haku alkaa ja päättyy

Onko tavoitteenasi tehtävä, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti mukavassa tiimissä? Haluatko nähdä työsi jäljen toiminnassa ja perehdyttää käyttäjät automaation saloihin? Jos vastasit kyllä ja viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Etsimme palvelukseemme Akaaseen

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

Automaatiosuunnittelijana olet osa projektien automaatiosuunnittelutiimiä ja saat vastuullesi asiakasprojektien tuotannonohjausjärjestelmien ja laitteiden logiikka- ja käyttöliittymäohjelmoinnit. Vastuullesi kuuluvat myös ohjelmointeihin liittyvät koekäytöt, ja osallistut toisinaan myös käyttöönottoon ja asiakastukeen. Sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua tuotekehitykseen.

Tehtävässä tarvitset PLC-ohjelmoinnin (Beckhoff, Omron tms.), servo-ohjaustekniikoiden ja -ympäristöjen sekä NETin (Visual Studio –ympäristö) osaamista, ja sinulla on mielellään jo kokemusta automaattisten laitteiden ja tuotantolinjojen kehittämisestä. Olemme palkkaamassa kaksi tekijää, joista toinen voi olla kokeneempia ja toinen uransa alkumetreillä. Koko paletin osaaminen ja aikaisempi kokemus eivät siis ole välttämättömiä, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi koulutuksen.

Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.   

Terveiset tulevalta esimieheltäsi:

”Tervetuloa osaksi suuren pienen talon projektisuunnittelutiimiä! Meillä käytät ja kartutat osaamistasi ihan eri tavalla laaja-alaisesti kuin isojen konsernien monikerroksisissa organisaatioissa. Saat kuitenkin keskittyä täysillä automaatioon - laaja-alaisuus tulee siitä, että tiimimme vastuulle kuuluvat niin yksittäiset laitteet kuin kokonaiset tuotantojärjestelmätkin. Oman mausteensa tekemiseen tuo globaalius; meillä on asiakkaita reilusti yli 100 maassa.”

Teemu Mattila, Manager Automation Engineering

Odotamme lisäksi:

  • teknistä koulutusta, DI tai ylempi AMK (automaatio- tai ohjelmistoteknologia tai vastaava)
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • valmiutta toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • mahdollisuuden siirtyä vaativampiin tehtäviin talon sisällä
  • kattavan perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen
  • rennon, toisia tukevan työyhteisön, jossa vallitsee hyvä ryhmähenki
  • laaja työterveyspalvelun lisäksi terveysvakuutus

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiin

Lisätietoja tehtävästä:

Teemu Mattila, Manager, Automation Engineering

040-5560 162, teemu.mattila@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta 24.10.2021 mennessä.

Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!