Automyyjä, käytetyt autot, LänsiAuto Seinäjoki

Haluatko tehdä tuloksellista myyntityötä autoilun tunnettujen ja takuuvarmojen brändien parissa?

LänsiAuton vaihtoautoliiketoiminta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Laajennamme Seinäjoen pisteemme toimintaa ja tarvitsemme kasvun tueksi lisää tekijöitä. LänsiAuton Seinäjoen toimipiste etsiikin nyt käytettyjen autojen myyntitiimiin kolmea yritteliästä, autoalaa tuntevaa ja positiivisella kilpailuhengellä varustettua automyyjää liiketoiminnan vahvistukseksi. Myyjänä pääset kohtaamaan asiakkaita suurten hankintojen äärellä ja auttamaan heitä tekemään fiksuja ratkaisuja autoasioiden suhteen.

Pääasiallinen työtehtäväsi on käytettyjen autojen myynti ja asiakkaiden kontaktointi hyödyntäen laajaa omaa asiakaskantaamme. Teet aktiivista myyntityötä myymälässämme, sähköpostitse, puhelimessa ja digitaalisissa kanavissa.
 

Onnistut meillä automyyjänä erinomaisesti, mikäli tunnistat itsesi seuraavista kuvauksista:

 • Olet aikaansaava myyntityön ammattilainen. Aiempi kokemus automyyjän työstä sekä kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.
 • Haluat saavuttaa omat ja tiimisi yhteiset tavoitteet.
 • Olet vaikuttava asiakaskohtaaja. Positiivisen asiakaskokemuksen luominen on sinulle tärkeää ja haluat löytää asiakkaillemme parhaimmat autoilun ratkaisut.
 • Haluat ottaa vastuuta ja kehittyä työssäsi yhä paremmaksi.
 • Olet kiinnostunut autoilusta ja digitaalisten kanavien hyödyntämisestä autojen ja autoilun palvelujen myynnissä.
 • Olet kuin kotonasi nopeatempoisessa ja tavoitteellisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle:

 • Toimialan parhaat ja edistyksellisimmät järjestelmät tuloksellisen myyntityön tekemiseen sekä työssäsi onnistumiseen.
 • Pohjapalkan sekä motivoivan provisiomallin. Pääset haastamaan itsesi ja vaikuttamaan omalla aktiivisuudellasi palkkatasoosi, ilman ylärajaa! Lisäksi ensimmäisiksi kuukausiksi tarjoamme sinulle kiinteän takuupalkan.
 • Mahdollisuuden vaivattomaan autoiluun, sillä halutessasi saat meiltä myös käyttöösi työsuhdeauton.
 • Konkreettiset urakehitys- ja etenemismahdollisuudet kiinnostuksesi mukaan kasvavassa autoalan yhtiössä.
 • Positiivisen ja kannustavan työyhteisön sekä avaimet työssäsi menestymiseen. Meillä jokainen pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen.

 

Tule mukaan automyynnin huippuammattilaisten joukkoon! Meillä on dynaaminen ja eteenpäin katsova asenne sekä tahto onnistua yhdessä. Lähetä hakemuksesi sekä CV oheisen hakulinkin kautta 10.12.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa LänsiAuto Seinäjoen myyntipäällikkö Miikka Huhta puhelimitse arkisin klo 10-18 numerosta +358 504792561 sekä sähköpostitse miikka.huhta@lansiauto.fi.

Automyyjän tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Tarkistamme tehtävään valittujen henkilöiden luottotiedot.

 

Voit tutustua LänsiAutoon työnantajana nettisivujemme kautta. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

LänsiAuto

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa autojen myynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Myymme sekä uusia että käytettyjä autoja, ja toimimme lukuisten eri automerkkien valtuutettuna jälleenmyyjänä sekä huoltokorjaamona. Liiketoimintamme on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 autoalan ammattilaista. Toimimme myös maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa. LänsiAuto on suomalainen perheyhtiö, joka täyttää tänä vuonna 45 vuotta.

Sähköposti: hr@lansiauto.fi
Sijainti: Rengastie 42, 60120 Seinäjoki
Logo

Automyyjä, käytetyt autot, LänsiAuto Seinäjoki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!