Autonasentaja Nokialle

Hyppää vauhdikkaaseen ja monipuoliseen työhön!

Asiakkaamme Nokialla etsii taitavaa autonasentajaa liittymään ammattitaitoiseen tiimiinsä. Aluksi tarjolla on keikkatyötä, mutta ahkeralle ja osaavalle työntekijälle voi avautua myös mahdollisuus siirtyä kokoaikaisiin tehtäviin asiakasyrityksen työntekijäksi.

 

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tässä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työssä pääset käsittelemään autoja ja erilaisia ajoneuvoja. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa

  • Henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset
  • Jarru- ja alustaremontit
  • Öljynvaihdot
  • Erilaiset fixaus- ja pesutehtävät
  • Rengastyöt
  • Muut huoltoihin liittyvät tehtävät osaamisesi mukaan

 

Työajat

Työaikasi sijoittuu pääasiassa aamuvuoroihin maanantaista perjantaihin, ja viikonloput nautitaan pääsääntöisesti vapaa-ajasta. Arvostamme kuitenkin joustovalmiutta satunnaisiin viikonloppuvuoroihin. Työajat sovitetaan joustavasti, jotta ne sopivat sekä työnantajan että työntekijän tarpeisiin.

 

Mitä odotamme sinulta?

Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka viihtyy huumorintajuisen ja mukavan, pienen tiimin jäsenenä. Lisäksi

  • Sinulla on autoalan koulutus ja/tai kokemusta autojen korjauksesta ja vianetsinnästä
  • Pystyt työskentelemään tarkasti ja joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Et epäröi ottaa vastuuta ja palvella asiakkaita ystävällisesti
  • Sujuva suomen kielen taito on välttämätön

 

Mitä tarjoamme?

Etsimme pitkäaikaista, luotettavaa työntekijää asiakkaalle, ja maksamme työpanoksestasi työehtosopimuksen mukaisen palkan. Asiakkaalla pääset huumorintajuiseen ja rentoon pieneen työyhteisöön mukaan. SOL Henkilöstöpalveluilla työntekijälle kuuluu koeajan jälkeen Smartum liikunta- ja hierontaetu, sekä kattavat työterveyspalvelut. 

 

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Jätäthän hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit työstä, mutta siitä jäi vielä kysyttävää, voit tiedustella työstä lisää arkisin SOL Henkilöstöpalveluiden Markus Marnelalta, markus.marnela@sol.fi puh. 050 344 3785.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0503443785
Sähköposti: markus.marnela@sol.fi
Sijainti: Nokia

Logo

Autonasentaja Nokialle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!