Autopeltiseppä LänsiAuto Espoo

Haemme nyt LänsiAuton Espoon toimipisteeseemme oma-aloitteista ja täsmällistä autopeltiseppää liiketoimintamme kasvun tueksi. Olisitko sinä etsimämme osaaja?

 

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn kiinnostavien automerkkien parissa sekä mahdollisuuden kehittyä kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa. Saat alan ammattilaisista koostuvan työyhteisömme tuen sekä käyttöösi alan uusimmat työkalut ja järjestelmät. 

 

Pelitseppänä toimit osana korikorjaamomme tiimiä ja työtehtäviisi kuuluvat mm. oikaisu- ja kolarikorjaustyöt. Työntekijänä olet huolellinen, tarkka ja joustava tiimipelaaja. Haluat kehittyä ammatissasi huippuosaajaksi ja työskentelet positiivisella asenteella. Odotamme sinulta ammatillisen osaamisen lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Työtehtävät edellyttävät voimassaolevaa ajo-oikeutta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa korikorjaamovastaava Toni Immonen, p. +358 452006568, tai sähköpostilla toni.immonen@lansiauto.fi.

 

Kiinnostuitko? Hae helposti: liitä mukaan ainoastaan ansioluettelosi lyhyiden saatesanojen kera. Hakuaika päättyy 8.12.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

 

Voit tutustua LänsiAutoon työnantajana sekä muihin avoimiin positioihimme nettisivujemme kautta. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

LänsiAuto

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa autojen myynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Myymme sekä uusia että käytettyjä autoja, ja toimimme lukuisten eri automerkkien valtuutettuna jälleenmyyjänä sekä huoltokorjaamona. Liiketoimintamme on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 autoalan ammattilaista. Toimimme myös maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa. LänsiAuto on suomalainen perheyhtiö, joka täyttää tänä vuonna 45 vuotta.

Sähköposti: hr@lansiauto.fi
Sijainti: Marsbyntie 3, 02270 Espoo
Logo

Autopeltiseppä LänsiAuto Espoo

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!