Avainasiakasmyyjä

Haluaisitko työskennellä myyntitehtävissä maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä Soneparilla (ent. SLO)? Haluatko päästä tarjoamaan asiakkaillesi parhaat ja laajimmat tuote- ja palvelukokonaisuudet?

 

Meillä Soneparilla on nyt sinulle erinomainen tilaisuus

AVAINASIAKASMYYJÄNÄ

Vaasan myymälässä.

 

Avainasiakasmyyjänä olet tärkeä osa ammattitaitoista myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Jokainen päiväsi on erilainen ja pääset työskentelemään monipuolisissa myymälätehtävissä. Päätehtäviisi kuuluu asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä uusien luominen. Vastaat omien asiakkuuksiesi kokonaismyynnistä, asiakasaktiivisuudesta, projektilaskennasta ja toimittajayhteistyöstä. Pääset mukaan isoihinkin projekteihin ja olet osana rakentamassa asiakkaiden menestystarinoita.

Toivomme Sinulta muutamia asioita, kuten:

  • erinomainen asenne työntekoon ja rohkeutta aktiiviseen myyntityöhön
  • sähkötekninen tai kaupallinen koulutus
  • kokemusta sähköalasta tai hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus
  • aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla
  • ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja, joka on innostunut kaupanteosta ja sähkötarvikkeista.

Me Soneparilla tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä, jossa on erinomainen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, joka tukee ja kannustaa sinua entistä parempiin suorituksiin. Tekemistämme ohjaa asiakaskeskeisyys, esimerkillä johtaminen, sitoutuneisuus ihmisiin ja kestävään kehitykseen sekä tahto uskaltaa. Laajat hyvinvointiedut, oma työterveyshuolto sekä hyvät tuote-edut tukevat työssä viihtymistäsi.

Jäikö kysymyksiä?

Kysy tehtävästä ja yksiköstä lisää Vaasan myymälän esihenkilöltä myyntipäällikkö Markku Koskelta p. 050 568 3502 tai sähköpostilla markku.koski@sonepar.fi. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 9-15.

Olisitko Sinä seuraava Soneparilainen?

Lähetä hakemuksesi meille pikaisesti oheisesta linkistä. Myy itsesi meille hakemuksella ja CV:llä palkkatoiveineen viimeistään maanantaihin 26.9.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haku alkaa ja päättyy

Sonepar Suomi Oy

Sonepar on maailman johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Sonepar palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti ympäri Suomea lähes 40:ssä toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaan mietittyjä palveluratkaisuja, takuuvarmaa logistiikkaa, valikoituja tuotemerkkejä ja parasta osaamista. Yrityksen liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. Sonepar Suomi on osa maailmanlaajuista Sonepar-konsernia.

Kansainvälinen Sonepar-konserni on maailman johtava sähkötarviketoimittaja, jonka liikevaihto on noin 26.4 mrdEUR. Henkilöstöä on n. 45 000 yli 40 maassa.

Lisää tietoa Soneparista löydät osoitteesta www.sonepar.fi ja kansainvälisesti www.sonepar.com

Powered by Difference

Sähköposti: hr@sonepar.fi
Sijainti: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!