Avainasiakaspäällikkö

Image Wear
Yrittäjänkatu 24, 33710 Tampere
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme Tampereelle Turvallisuus-liiketoimintaamme

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa yhdistyvät turvallisuus toimialana sekä myynnillinen asiakasvastuu. Vastaat oman erikoistumisalasi myynnistä sekä olemassa oleville, että uusille asiakkaille. Toimit Suomesta käsin yhteyshenkilönä Viron tytäryhtiölle tehden tiivistä yhteistyötä erityisesti Viron viranomaisasiakkaiden ja tytäryhtiömme henkilöstön kanssa. Suomessa vastaat nimetyistä Turvallisuus-yksikön asiakkaista ja myös maltillisesta uusasiakashankintatavoitteesta.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myynnillisistä rooleista. Koska tärkein asiakaskuntasi tulee koostumaan turvallisuustoimialan viranomaisasiakkaista, arvostamme myös kokemusta esimerkiksi sotilasympäristöstä, poliisista, ensihoidosta tai vartiointitoimialalta. Myös kiinnostus mainittuja toimialoja kohtaan katsotaan eduksesi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen vaatii englannin kielen osaamista, viron kielitaidon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväalueen, missä pääset yhdistämään kehitystä, kasvua ja kiinnostustasi toimialaan. Toimit alansa laadukkaimpien tuotteiden parissa ja pääset tekemään yhteistyötä myös tytäryhtiömme kanssa Suomen rajojen ulkopuolella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat soittamalla Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholalle, p. 0400 739 308. Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 27.9.2021 mennessä osoitteessa: www.eezypersonnel.fi

Image Wear

Image Wear oy vuodesta 1959 toiminut vakavarainen suomalainen perheyritys. Olemme Suomen johtava ja Euroopan laajuisesti merkittävä työvaatetoimittaja. Vuonna 2020 työllistimme 138 ihmistä Suomessa ja 156 Virossa. Yhteenlaskettu liikevaihtomme oli 27,8 M€. Image Wear -konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva Image Wear AS.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!