Avainasiakaspäällikkö

Etsimme Kuljetusliike Taipaleen myyntiä tukemaan ja kasvattamaan

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme sinulle myynnillisesti kasvavat ja kehittyvät alueet sekä koko maan kattavan verkoston tuen. Saat hoidettavaksesi olemassa olevia asiakkuuksia kuljetuksen ja varastoinnin maailmasta. Avainasiakaspäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä vastaat Taipaleen myynnistä yhdessä muun tiimin kanssa. Kaukokiidossa meillä on vastuu Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen myynnistä. Toimistosi sijaitsee joko Jyväskylässä tai Hämeenlinnassa, joissa sinulla on tukenasi iso joukko logistiikan ammattilaisia.

Arvostamme logistiikka-alan koulutusta ja/tai työstä hankittua kokemusta sekä ymmärrystä terminaalitoiminnoista, kuljetustuotannosta ja/tai varastoinnista. Taustasi voi olla esimerkiksi logistiikka-alan palveluntarjoajan tai organisaation sisäisen logistiikan vastuuhenkilön roolista. Olet luonteeltasi todellinen asiakaspalvelija ja yhteen hiileen puhaltava tiimipelaaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Viihdyt muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, etkä mene lukkoon paineenkaan alla. Etsit ja myyt rohkeasti kokonaisvaltaisia asiakkaiden tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisen ja kehittämisen lisäksi sinulla on myös nälkää hakea uusia asiakkuuksia yhdessä muun tiimin kanssa. Hallitset englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Olet tottunut käyttämään työssäsi CRM-järjestelmää ja sinulla on perustietämys Ms Office -työkaluista.

Onnistuimmeko herättämään kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa 25.11. klo 13-15, 2.12. klo 13-15 ja 7.12. klo 13-15 toimitusjohtaja Timo Louhivaara, puh. 040 762 2759 ja muina aikoina MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 9.12.2021 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Kuljetusliike Taipale Oy

Kuljetusliike Taipale Oy on vuonna 1946 perustettu perheyritys, jonka kotipaikka on Jyväskylässä. Olemme kasvaneet vahvasti ja kuluvan tilikauden liikevaihtomme nousee noin 32 miljoonaan euroon. Konsernimme työllistää noin 300 logistiikka-ammattilaista kuljetusten ja varastoinnin moninaisissa tehtävissä. Logistiikkaterminaalimme sijaitsevat Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. Kattava, sadan kahdenkymmenen yksikön kuljetuskalustomme mahdollistaa kappaletavara-, massa- sekä elintarvikekuljetukset sekä nouto- ja jakelupalvelut. Laajoja varastointipalveluja tarjoamme tällä hetkellä Hämeenlinnassa.

Olemme Kaukokiito-ketjun osakasliikennöitsijä ja Kaukokiidon laaja terminaali- ja linjaverkosto mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat kuljetukset kaikkialle Suomeen. 2000 ammattilaisen vahva osaaminen, nykyaikainen kalusto ja tarkka kuljetusten suunnittelu luovat edellytykset onnistuneelle palvelulle. www.taipale.net  www.kaukokiito.fi

Sijainti: Taipaleenkatu 6, Leppävesi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!