OnniBus.com Oy on suomalainen kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. OnniBus FLEX tarjoaa asiakkaillemme joustavan tavan matkustaa usein siellä, missä OnniBus.comin kaksikerrosbussit eivät liikennöi. OnniBus.com ja OnniBus FLEX ovat osa suomalaista Koiviston Auto-konsernia.


Kiitos mielenkiinnostasi OnniBus.comia kohtaan!

Ilmoitamme avoimet työpaikat tällä sivustolla, mutta mikäli meillä ei ole juuri nyt avoinna asentajahakua, voit aina jättää avoimen hakemuksen, jolloin tiedämme kiinnostuksestasi. Halutessasi pidämme hakemuksesi osaajarekisterissämme vuoden ajan.

OnniBus.com on Suomen johtava kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka erottuu joukosta!

Meillä on tekemisen meininki ja rekrytoimme osaavaa henkilökuntaa meille töihin. 

Jos olet raskaankaluston asentajana kannuksesi ansainnut ammattilainen, jätä hakemus!

Kalustomme koostuu kaksikerrosbusseista, belgialaisista Astromega TDX27 busseista, joita huolletaan pääasiassa Tampereen varikollamme, jossa asentajamme työskentelevät.
 

Työpaikasta lyhyesti

  • Avoin hakemus, Ajoneuvoasentaja, OnniBus
  • OnniBus.com Oy
  • Hakuaika alkaa:
Jätä avoin hakemus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Asentajan ammattitutkinto
  • Kokemusta raskaankaluston asentajtehtävistä

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus MEGA ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena lipunmyyntipaikkana.

Sähköposti: rekry@onnibus.com

Logo

Avoin hakemus, Ajoneuvoasentaja, OnniBus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!