Avoin hakemus ARE:lle

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää avoimista työpaikkojen joukosta? Laita meille avoin hakemus!


Jos et löytänyt avoimien työpaikkojen joukosta itsellesi sopivaa tehtävää, voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä ARE:lla myös avoimen hakemuksena avulla. Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, millaiset työtehtävät sinua tällä hetkellä kiinnostaa. 

Jos meille avautuu osaamistasi vastaavia tehtäviä, olemme mahdollisuuksien mukaan sinuun yhteydessä. Pidä myös mielessä, että parhaat mahdollisuudet työllistyä on tämän hakemuksen täyttämisen lisäksi seurata ARE:n avoimia työpaikkoja ja hakea myös suoraan niiden kautta. 

Hakuaika alkaa:

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

 

Logo

Avoin hakemus ARE:lle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!