Avoin hakemus - asiantuntija DialOk:lle

 

Oletko kiinnostunut työskentelemään B2B kentässä ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi?

DialOk tunnetaan joustavana ja tehokkaana yrityksenä, joka tarjoaa ulkoistettua asiakas- ja vaihteenhoitopalvelua. Autamme yrityksiä myös back office -tehtävissä ja olemme erikoistuneet asiakaskokemuksen mittaamiseen sekä raportointiin. Asiakkaat ovat meillä kaiken tekemisen keskiössä ja niitä meille on kertynyt monipuolinen joukko pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin ja kunnista ammattiliittoihin. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa. Vastauskeskustoimintaa meillä hoidetaan Turussa, Oulussa sekä Kuhmossa.

Espoon toimipisteessä meillä työskentelee asiantuntijoita, jotka huolehtivat asiakaskokonaisuuksiemme hallinnasta sekä myyjiä, jotka huolehtivat mm. uusasiakashankinnasta. 

Meillä kasvuhalu näkyy yrittäjähenkisenä asenteena ja omasta tekemisestä ollaan ylpeitä. Ilmapiiri meillä on rento ja matalahierarkinen, joten oman äänen saa kuuluviin ja työntekijöiden urakehityksestä huolehditaan.

Mikäli sinulla on kokemusta ulkoistetusta asiakaspalvelusta ja pidät monipuolisesta tekemisestä hyvässä porukassa, laita hakemusta tulemaan! Olemme yhteydessä, mikäli meillä on tarvetta sinunlaisellesi osaajalle. 

 

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomi
  • englanti
  • tiimityöskentely
  • halu kehittyä ja oppia
  • asiakaspalvelu

Tarvittavat osaamisvaatimukset ovat tehtäväkohtaisia. Kerro hakemuksessasi millaiset tehtävät kiinnostavat sinua ja millaisia kompetensseja sinulta löytyy. 

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Smartum-etu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Joustavat työajan järjestelyt

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriseteleiden tarjoamisella sekä lounasedulla. Toimitilamme Espoon Keilaniemessä ovat viihtyisät ja modernit, ja niistä on upea merinäkymä aurinkoiselle Keilalahdelle ja sen venesatamaan. Rakennuksesta löytyy myös kuntosali työntekijöiden vapaaseen käyttöön.

Joustavuus puolin ja toisin on meille erityisen tärkeää. Joustavat työajanjärjestelyt nousevatkin henkilöstökyselyissämme toistuvasti kiitoksen aiheeksi. 

DialOk Communications Finland Oy

DialOk on vuonna 2001 perustettu kotimainen, yksityisomisteinen, ulkoistettua vaihteenhoitopalvelua ja asiakaspalvelua tarjoava yritys. DialOk on osa SFG yhtiöt -konsernia.

Konsernin tavoitteena on toteuttaa Suomen laadukkaimpia kommunikaation hallintaratkaisuja sekä palveluita asiakasyrityksille omien tytäryhtiöidensä kautta. Koko konsernissa on 180 työntekijää ja konsernin liikevaihto on noin 20 milj. luokkaa vuonna 2020.

Meille on myönnetty avainlippu merkkinä kotimaisesta yrittäjyydestä.

Puhelin: 09 57669870
Sähköposti: info@dialok.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Logo

Avoin hakemus - asiantuntija DialOk:lle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!