AVOIN HAKEMUS AVUSTAJA

AVOIN HAKEMUS - AVUSTAJAN TEHTÄVIIN KÄYNNISSÄ!

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä nuorten parissa? Haemme eri toimipaikkoihin ja koulutusohjelmiin AVUSTAJIA. Meillä pääset tekemään ihmisläheistä ja arvokasta työtä kannustavassa työyhteisössä alan ammattilaisten kanssa. Voit olla kokenut, kokematon, alaa opiskeleva tai alalle aikova.

Avustajat työskentelevät pääsääntöisesti opiskelijan tukena opetus- ja työtilanteissa sekä muissa arjen askareissa. Avustettavat nuoret ovat vaativan erityisen tuen opiskelijoita, joten työtehtävät vaihtelevat.

Kiipulassa pärjäät, jos sinulla on avoin ja itsenäinen työote, hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot sekä kyky työskennellä erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Meille on tärkeintä, että omaat oikeanlaisen asenteen, mutta alan työkokemuksesta tai soveltuvasta koulutuksesta on hyötyä. Plussaa on myös, jos sinulla on ajokortti sekä tarvittaessa valmius kuljettaa opiskelijaa.

Perehdytämme sinut työhösi ja tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut. 

Avustajia tarvitaan

Työaika on sovittavissa 30 h - 38,25 h / vko. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika määräytyy työsuhteen pituuden mukaisesti (määräaikainen, toistaiseksi voimassa oleva). Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Avustajapaikkoja avautuu hakuun ympäri vuoden, eri toimipaikkoihimme. Hae heti ja ilmoita samalla toimipaikat, joissa voisit työskennellä. Kerro hakemuksessasi osaamisesi, taustasi ja mielenkiinnon kohteesi. Otamme sinuun yhteyttä, kun hakemaasi toimipaikkaan avautuu juuri sinulle sopiva avustajan paikka.

Toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Janakkala, Hämeenlinna, Forssa, Tampere, Nokia, Lahti, Kouvola, Vantaa, Sastamala, Valkeakoski.

Tämä on meidän yhteinen duuni! Tervetuloa mukaan joukkoon!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, kokoaikainen, määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva

Tarjoamme

  • Liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Lounasetu (ePassi)
  • Hyvinvointi (ePassi)
  • Ajasta ja paikasta riippumaton työterveyshuolto

Kiipulan ammattiopisto

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yhdessä alan ammattilaisten kanssa? Me Kiipulassa tarjoamme sinulle paikan, jossa merkityksellinen työ ja hyvät työsuhde-edut kohtaavat.

Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja ammatillista perustutkintokoulutusta erityisopetuksena. Meille hakevalla  opiskelijalla tulee olla opiskeluun liittyvä erityisen tuen tarve. Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja opintoja tehdään pienryhmissä, tekemällä ja työssä oppien.

Kiipulan ammattiopisto toimii viidessä maakunnassa, nyt jo yhdeksällä paikkakunnalla. Toimipaikkamme ovat Janakkala, Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa, Tampere, Nokia, Lahti, Kouvola ja Vantaa.

Ammattiopistoa ylläpitää Kiipulasäätiö. Kokonaisuuteemme kuuluu ammattiopiston lisäksi Kiipulapalvelut, Kiipula Gardens sekä Avire Oy. Palveluksessamme on noin 450 alan ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

Kiipulassa unelmana on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Löydät lisää toiminnastamme verkkosivuiltamme.

Millaista on työskentely Kiipulassa?

Tutustu työntekijätarinoihimme ja -videoihimme Meidän yhteinen duuni -sivulla. Sivulta löydät myös lisätietoa arvoistamme ja työsuhde-eduistamme.

Sähköposti: rekry@kiipula.fi
Logo

AVOIN HAKEMUS AVUSTAJA

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!