Avoin hakemus - Customer Service Agent

Haemme jatkuvasti uusia, innokkaita asiakaspalvelijoita monipuolisiin tehtäviin Oulun, Turun ja Kuhmon toimipisteisiimme!

Tuotamme asiakaspalveluratkaisuja monikanavaisesti useille suomalaisille yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä voit päästä tekemään mm. seuraavia tehtäviä:

 • Asiakaspalvelun moniosaajia. Työsi koostuu asiakasyritystemme palveluprosessien hoitamisesta niin puhelimen, sähköpostin kuin chatinkin välityksellä. Työ ei sisällä puhelinmyyntiä. Ykköstehtäväsi on iloinen asiakaspalvelu, joka sisältää asiakasyrityksestä riippuen esimerkiksi tilauksiin liittyvien yhteydenottojen hoitamista, aikojen varaamista, neuvontaa sekä perinteistä vaihteenhoitoa. Tärkeänä osana toimintaamme ovat myös erilaiset back office -tehtävät. Ratkaisemme kaikki asiakkaidemme yhteydenotot ammattimaisesti. Tavoitteenamme on luoda ensiluokkaisia palvelukokemuksia kaikissa kanavissa.
   
 • Outbound-tekijöitä. Outbound-tiimiimme haemme myyntityön moniosaajia tai sellaiseksi tahtovia! Outbound-tiimimme työtehtäviin kuuluu asiakasyritystemme asiakkaiden kontaktointi erityyppisten ja vaihtuvien projektien parissa. Mikäli omaat myyntivainua ja olet kilpailuhenkinen tiimipelaaja, joka ei pelkää small talkia, laita hakemusta tulemaan! Sinnikäs asenne ja positiivinen luonne antaa jo hyvät eväät. 
   
 • Vaihteenhoitajia. Vaihteenhoitajan työssä hoidetaan erilaisten asiakkaittemme vaihdepuheluita. Työ on nopeatempoista ja jokainen työvuoro on varmasti erilainen. Laadukkaasti hoidetut puhelut ovat meille sydämen asia ja saat tueksesi coachin sekä tiimin tuen työssäsi.

 

Customer Service Agentin tehtävä DialOk:lla voi olla koko- tai osa-aikainen. Työtehtävät hoituvat mukavasti mistä tahansa viihtyisistä toimipisteestämme Turusta, Oulusta tai Kuhmosta. Etätyöhönkin tarjoamme mahdollisuuden siinä vaiheessa, kun talo on tullut tutuksi ja työtavat ovat vakiintuneet.

Työtiimimme ovat osaavia ja energisiä. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 07-18 välisenä aikana, mutta työvuoroja on tarjolla myös ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin. Osa-aikaisilta toivomme sitoutumista vähintään kahteen työvuoroon viikossa.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle tuntipohjaisen palkan ja kannustavan bonusjärjestelmän, ajanmukaiset työvälineet sekä loistavan työtiimin tuen. Saat myös arvokasta asiakaspalvelukokemusta ja syvennät osaamistasi monikanavaisella palvelukentällä. Käytössäsi on myös yksityiset työterveyshuollon palvelut sekä Smartumin Liikunta&Kulttuuri-etu!

 

Mainitsethan hakemuksessa mihin toimipaikkaan haet ja haetko osa- vai kokoaikaista työtä!

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • suomi
 • ruotsi
 • englanti
 • Paineensietokyky kiireenkin keskellä
 • Positiivinen asenne ja aito kiinnostus asiakaspalveluun

Lisäksi eduksesi on:

 • Selkeä, rauhallinen ja ystävällinen puhetyyli
 • Hyvät kirjalliset taidot
 • Hyvät tietotekniset perustaidot
 • Huolellinen ja ahkera ote tarkkuutta vaativaan työhön

Tarjoamme

 • Joustavat työajan järjestelyt
 • Kattava työterveyshuolto
 • Smartum liikunta- & kulttuurisetelit

DialOk Personal Oy

Oy DialOk Communications Finland on vuonna 2001 perustettu tavoitettavuuspalveluita tarjoava kotimainen yritys. Varsinaiset palvelumme tuotetaan sisaryrityksemme DialOk Personal Oy:n alaisuudessa toimivissa  vastauskeskuksissamme.

Vastauskeskuksemme ovat asiakasmääriltään maan suurimpia. Keskeisimmät palvelumme ovat vaihteenhoito ja monikanavainen asiakaspalvelu.

Asiakasyrityksiä meillä on jo yli 600 ja kumppaneinamme toimivat teleoperaattorit sekä järjestelmä- ja teleratkaisuja tuottavat yritykset, joiden kanssa teemme jatkuvaa palveluiden kehitystyötä.

Puhelin: 02 65170201
Sähköposti: info@dialok.fi
Sijainti: Puutarhakatu 53

Lisätietoja työstä antaa

Turussa:
Tiina Salo, Service Development Manager, puh.040 1854 081                                                   

Oulussa:
Niina Tuohimaa, Team Leader, puh. 040 9208 017                                                                       

Kuhmossa:
Jukka Heikkinen, Site Manager, puh. 040 9208110

Logo

Avoin hakemus - Customer Service Agent

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!