Avoin hakemus datan ja analytiikan tehtäviin

Eikö avoimista paikoista löytynyt sopivaa roolia omaan osaamiseesi tai kiinnostukseen liittyen? Onko sinulle monipuolinen tausta, mutta se ei sovi valmiiseen muottiin?
Kerro meille mistä olet kiinnostunut ja jätä avoin hakemus datan ja analytiikan tehtäviin alta.

Data Driven Solutions on osa Digian huippujoukkuetta, kasvava 80 henkilön monimuotoinen ja huumorintajuinen ammattilaisporukka. Keskitymme tuottamaan asiakkaillemme arvoa datasta modernien data-alustojen, analytiikan ja tekoälyratkaisuiden avulla. Kysyntä osaamiseemme kasvaa, joten haemme tiimiimme uusia vahvistuksia.

Tulet työskentelemään asiakasprojekteissamme vaihtelevasti eri toimialoilla. Jokainen asiantuntijamme on myös konsultti, joten toivomme, että keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja osaat myös ehdottaa heille sopivinta ratkaisua tilannekohtaisesti.

Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit toimia muun muassa seuraavissa rooleissa tai näiden yhdistelmissä:

 • Liiketoimintakonsultti
  • Olet asiakaslähtöinen verkostoituja, joka nauttii asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Käsitteinä datastrategia ja digitalisaatio tiekartat ovat sinulle tuttuja. Kokemusta sinulla on myös tiedolla johtamisen ja tekoälyn hyödyntämisen konsultoinnista, prosessimallintamisesta, palvelumuotoilusta, muutosjohtamisesta tai IoT-ratkaisujen parista. Arvostamme vahvaa liiketoimintapuolen taustaa ja bisnesymmärrystä.
    
 • Tekninen konsultti
  • Sinulla on kokemusta analytiikan teknisten ratkaisuvaihtoehtojen arvioinnista sekä teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Tunnet tietovarastointi- ja raportointiteknologioita kuten: Data Lake, Data Vault, ETL/ELT, Azure, AWS, SQL Server, SSIS, SSRS, Snowflake, Power BI, Tableau.
    
 • Data Scientist
  • Olet matemaattisesti etevä ja pätevä ja hallitset konsepteja kuten ennustemallit, koneoppiminen & tilastolliset analyysit. Jumppaat sujuvasti teknologioiden kuten R, Python, SAS, SQL, Spark kanssa. Olet tullut tutuksi pilvipalveluiden kanssa, kuten Azure tai AWS. Innostut ongelmatiikan tunnistamisesta ja vaatimusten keräämisestä, datan prosessoinnista ja analysoinnista jatkuen edelleen tulosten visualisointiin.
    
 • Power BI osaaja
  • Sinulla on kokemusta analytiikan teknisistä toteutuksista MS Power BI teknologialla ja koet olevasi näppärä ratkaisujen luoja. Myös muiden raportointivälineiden osaamisesta on sinulle etua. Olet mahdollisesti jo kartuttanut ymmärrystäsi jostakin toimialasta ja sen toimintalogiikasta. Nautit paitsi monitahoisiin liiketoimintakysymyksiin vastauksen etsimisestä datan kautta myös mittaristojen ja näkökulmien visuaalisen esittämistavan muodostamisesta.
    
 • Projektipäällikkö
  • Tunnet ketterät projektihallinnan menetelmät ja olet ollut mukana tiedonhallinnan projekteissa, liittyen tietovarastointi / modernien data-alustojen kehittämiseen tai raportoinnin kehittämisen tai tekoälyyn. Sinulla on kokemusta siitä, kuinka analytiikalla tuotetaan konkreettista liiketoimintahyötyä ja osaavat asiantuntijat saadaan tiiminä kohti yhteistä päämäärää.

Kerrothan hakiessasi meille, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mikä tekeminen sytyttää.

Miksi Digian Data Driven Solutions?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Minna ja Hannu. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin.

Hakuaika alkaa:
Sähköposti: rekry@digia.com
Logo

Avoin hakemus datan ja analytiikan tehtäviin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!