Avoin hakemus GRK Suomi Oy Kiertotalous ja Ympäristöteknologia

Kiinnostaako sinua mahdollisuus työskennellä kiertotalouden ja ympäristöliiketoiminnan työtehtävissä osana mahtavaa porukkaamme, mutta et löytänyt ammattitaitoasi vastaavaa työtehtävää? Jätä meille avoin hakemus!

Hakemuksen jättäminen on nopeaa ja helppoa! Perustietojen lisäksi kerro vapaamuotoisesti itsestäsi, lyhyesti työkokemuksestasi ja palkkatoiveestasi. Liitä myös mukaan mahdollinen CV:si. Olemme sinuun yhteydessä, kun löydämme mahdollisesti sopivia työtehtäviä.

Seuraa myös avoimia työpaikkojamme osoitteessa www.grk.fi kohdassa Työpaikat. Mikäli löydät mielenkiintoisen ja sopivan työpaikan, laitathan hakemuksen myös kyseiseen tehtävään. Näin varmistat, että hakemuksesi on mukana rekrytointiprosessissa.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Lasten harrastusten tukeminen
  • Sairaskuluvakuutus
  • Laaja työterveyshuolto
  • Kattavat työhyvinvointiedut

GRK Suomi Oy

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat emoyhtiö GRK Infra Oyj:n lisäksi maayhtiöt GRK Suomi Oy, GRK Sverige AB, sekä GRK Eesti AS. Konsernissamme työskentelee noin 1000 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli yli 430 miljoonaa euroa. Toimintamme on arvojemme mukaista: Me emme pelkää, me emme jahkaile ja me emme käy vain töissä.

Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Tutustu meihin osoitteessa www.grk.fi

Puhelin: +358 10 321 4110
Sähköposti: rekry@grk.fi
Sijainti: Jaakonkatu 2, Vantaa

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Logo

Avoin hakemus GRK Suomi Oy Kiertotalous ja Ympäristöteknologia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!