Avoin hakemus harjoittelijoille

Hei opiskelija! Oletko etsimässä harjoittelupaikkaa ICT-alalta? Onko sinulla opinnäytetyöidea, joka sopisi Istekille? Haluatko päästä tutustumaan #teknologiaturvaajien arkeen?

Me istekkiläiset olemme teknologiaturvaajia, jotka työskentelemme yhteisen hyvän ja sujuvamman Suomen eteen. Teemme työtä yli 2 miljoonan kansalaisen hyvinvoinnin eteen – juuri tälläkin hetkellä. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Meitä istekkiläisiä on jo yli 850. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Oppilaitosyhteistyö Istekillä

Istekillä on ollut harjoittelijoita niin korkeakouluista kuin ammattikouluistakin ympäri Suomea. Harjoittelijamme pääsevät tutustumaan kasvavan ICMT-yrityksen toimintoihin, kasvattamaan omaa osaamistaan sekä keräämään kokemusta ICT-alasta. Harjoittelijamme ovat työskennelleet esimerkiksi ICT-lähituen, tietohallinnon tai kyberturvallisuuden kehittämisessä. Myös hallinnon puolella (esim. talous tai HR) on satunnaisesti tarjolla harjoittelupaikkoja.

Harjoittelujen lisäksi Istekki on tilannut korkeakouluopiskelijoilta myös opinnäytetöitä ja projekteja. Suurin osa aiheista on käsitellyt IT-alaa, mutta Istekki on tarjonnut myös esimerkiksi liiketalouden ja johtamisen töitä. Jos sinulla on idea, josta voisi olla Istekille hyötyä, laita hakemus tulemaan.

Toivomme, että sinulla on:

  • jonkin verran soveltuvia korkeakouluopintoja
  • hyvät IT-taidot
  • roppakaupalla positiivista asennetta ja asiakaspalvelutaitoja
  • halua oppia ja kehittyä oman alasi ammattilaiseksi

Harjoittelijalle tarjoamme:

  • kokemuksen ICT-alan tehtävistä
  • mahdollisuuden kehittyä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan
  • kannustavan työyhteisön ja yli 850 työntekijän tuen
  • verkostoja myös asiakasomistajiemme suuntaan

Kerrothan hakemuksessasi oman opintoalasi, millaisiin tehtäviin haet sekä harjoittelusi toivotun ajankohdan. Kerro myös mille paikkakunnalle olet hakemassa. Mikäli haet opinnäytetyötä tai muuta projektia, kerro mille alalle työsi suuntautuu ja millaista tietoa/apua Istekiltä tarvitset. 

Miksi valitsisit meidät?

Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä ja -projekteissa. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut. Istekillä työskentely onnistuu etänä lähtökohtaisesti mistä tahansa Suomessa tai paikan päällä konttoreiltamme Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä tai Oulussa.

Lisätietoja saat tarvittaessa rekrytointiasiantuntijoilta rekrytointi@istekki.fi 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä mahdolliset opintosuoritusotteet.

Lue lisää verkkosivujemme Uratarinoita-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa Istekille!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen harjoittelija

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 900. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi 

Sähköposti: rekrytointi@istekki.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!