Avoin hakemus Jämsän Terveys Oy ja Jokilaakson Terveys Oy

Meillä on mahdollista työskennellä sairaala-apulaisen/laitoshuoltajan, lähihoitajan, osastosihteerin, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan sekä fysioterapeutin tehtävissä. Voit jättää avoimen hakemuksen seuraaviin yksiköihin.

Hoito-osasto 2 on kuntoutusosasto, missä hoidetaan mm. tutkimuspotilaita ja geriatrisia potilaita. Meillä kuntouttava hoitotyö on merkittävässä roolissa ja tavoitteena on edistää potilaiden kuntoutumista kotiutumista varten. 

Hoito-osasto 4 hoitaa mm. tutkimuspotilaita, infektiopotilaita ja sydän- ja verisuonisairauksia sairastavia potilaita. Meillä työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset laajasti toteuttamaan ammattitaitojasi ja kehittämään osaamistasi.

Hoito-osasto 5 on kirurgian osasto, jossa hoidetaan pääasiassa ortopedisiä, yleiskirurgisia, gynekologisia, urologisia ja plastiikkakirurgisia leikkauspotilaita pre- ja postoperatiivisesti. Osastolla on 22 sairaansijaa ja päiväkirurgiassa 10 paikka. Kirurgian osasto ja päiväkirurgia muodostavat kokonaisuuden, joissa on yhteinen henkilökunta. Osastolla korostuu kokonaisvaltaisen hoitotyön lisäksi myös potilaan toimintakykyisyyden tukeminen ja edistäminen.

Ensiapu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Työ ensiavussa on hyvin vaihtelevaa ja vaatii laaja-alaista osaamista. Tehtävissä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän asiakaspalvelun ymmärtämistä, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita ja kykyä kehittää omaa ammattitaitoa. 

Terveyskeskuksen vastaanotolla sairaanhoitaja/terveydenhoitaja vastaa itsenäisesti ja ennalta sovitun työnjaon mukaisesti asiakkaan hoidosta. Tarvittaessa hoitaja konsultoi lääkäriä tai ohjaa asiakkaan lääkärin vastaanotolle. 

Kuntoutusyksikön fysioterapeutit työskentelevät hoito-osastoilla, erikoissairaanhoidon poliklinikoilla sekä pitävät omaa vastaanottotoimintaa.

Perhepalvelukeskus varmistaa, että lapsiperhe saa erilaisissa elämäntilanteissa tukea ajoissa ja joustavasti. Perhepalvelukeskuksen palveluita ovat mm. äitiys- ja lastenneuvola, koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto, perheneuvola ja lapsiperheiden terapiatyö.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut tuottavat aikuisten mielenterveys- ja päihdetyön.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

  • Alan opiskelijoille tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Lähihoitajalta ja sairaanhoitajalta/terveydenhoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen  tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta) hoito-osastoilla
  • Olemme savuton työyhteisö.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja ePassi Flex edun.. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lisätietoja tehtävistä antavat palveluvastaavat, joiden yhteystiedot löydät näiltä nettisivuilta eri yksiköiden esittelyistä. Jämsän Terveys | Etusivu (jamsanterveys.fi)

Jokilaakson Terveys Oy

Puhelin: 0401856991
Sijainti: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
Logo

Avoin hakemus Jämsän Terveys Oy ja Jokilaakson Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!