Avoin hakemus Kaisanet, Data-Enter ja Herman IT

Etsitkö uutta ja innostavaa haastetta ICT-alalta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia vastavalmistuneista jo alansa huippuosaajille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. Meillä työskennellään joustavasti hybrid-mallilla. Jos sinulta löytyy asiantuntijuutta työasema- ja palvelinympäristöistä, verkoista, 365:stä ja Azuresta, niin sinulla on juuri sitä osaamista, mitä haemme.

Mikäli et löytänyt juuri sinulle sopivaa tehtävää avoimista työpaikoistamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, jotta pystymme paremmin miettimään sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Luemme avoimia hakemuksia aktiivisesti, joten jos profiilisi osuu kohdalleen, olemme sinuun yhteydessä!

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkalippu
  • Polkupyöräetu
  • Hyvinvointietu (hieronta)

KPO-Konserni

KPO-konserni on yli 120 vuoden kokemuksen omaava alueellinen ICT-toimija. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Kainuun Puhelinosuuskunta, tytäryhtiöt Kaisanet Oy ja Herman IT Oy sekä konserniyhtiönä Kaisanet Oy:n tytäryhtiö Data-Enter Oy

Konserni toteuttaa asiakkaiden tarvitsemat ICT- kokonaispalvelut Kainuussa ja Pohjois-Savossa sekä IT-palveluja myös koko maan alueella. Palveluliiketoiminnat on järjestetty tytäryhtiöihin ja emoyhtiö KPO tuottaa konsernin talous- ja hallintopalvelut. KPO-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 27,4 M€ ja konsernin palveluksessa oli 164 henkilöä. Konsernin pääkonttori on Kajaanissa.

KPO on osa Finnet -ryhmää, jonka muodostavat 20 alueellista tieto- ja viestintäteknologia-alan (ICT) yhtiötä eri puolella Suomea.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Pohjolankatu 20, Kajaani

Vuodesta 1898 lähtien puhelinyhteyksiä toimittaneesta yhtiöstä on kehittynyt noin 12 000 jäsenen osuuskunta ja KPO-konsernin emoyhtiö, joka hoitaa keskitetysti konsernin talous- ja hallintopalvelutoimintaa. KPO-konserni tarjoaa monipuolisia tieto- ja viestintäpalveluja KPO:n tytäryhtiöiden Kaisanet Oy:n ja Herman IT Oy:n kautta.

KPO-konserni on vahva vaikuttaja Kainuun alueen elinkeinostrategian ja aluetalouden kehittäjänä. Pitkäjänteinen alueen tietoverkkojen sekä tuotantokoneistojen rakennuttaminen ja kehittäminen on keskeinen perusta sekä liiketoiminnan kehittämisessä että myös aluekehityksessä. Konsernin yhteistyö oppilaitosten kanssa luo mahdollisuuksia tulevaisuuden toimintaedellytyksille.