Avoin hakemus, KLINGER Finland Oy

KLINGER Finland Oy on teknisen alan maahantuontiyritys. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintavarmuuttaan kehittämällä yhdessä kokonaisvaltaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla he saavuttavat tavoitteensa. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta. KLINGER Finlandilla on yli 80 vuoden kokemus teknisestä erikoiskaupasta.

Teollisuusventtiilit ja niiden automaatio sekä teollisuustiivistäminen ja merkintälaiteratkaisut ovat KLINGER Finlandin vahvinta osaamista, ja yhtiö on Suomessa näiden johtava maahantuoja ja toimittaja. Lisäksi tuotevalikoimiimme kuuluvat automaatiokomponentit sekä kameravalvontajärjestelmät ja -laitteet.

KLINGER Finland Oy:n liikevaihto on yli 50 MEUR ja meitä on noin 120 henkeä. Olemme osa kansainvälistä KLINGER-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 635 MEUR liikevaihdolla lähes 3000 hengen voimin.

KLINGER Finland Oy:lla voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

Konepajatyöntekijä / -kokoonpanija

Varastotyöntekijä

Myyjiä eri liiketoimintoihin

Myyntiassisstentteja

Myyntipäällikkö

Kunnossapitoauditointi asentaja/myyjä

ICT –projekti myyjä/päällikkö

Hankintapäällikkö

Markkinointipäällikkö

Sisäisten projektien päällikkö

Rekrytointiprosessi

Rekrytoinnissa kumppaninamme toimii ATA-Henkilöstöpalvelut Oy, joka hoitaa hakemuskäsittelyt sekä ensimmäisen vaiheen haastattelut, toisen kierroksen haastattelut ja valinnat tekee KLINGER Finland Oy.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä sekä rekrytoinnista saat ATA:n Elina Petäjäniemeltä, puh 050 570 4082 tai elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen / Määräaikainen

KLINGER Finland Oy

KLINGER Finland Oy on teknisen alan maahantuontiyritys. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintavarmuuttaan kehittämällä yhdessä kokonaisvaltaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla he saavuttavat tavoitteensa. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta. KLINGER Finlandilla on yli 70 vuoden kokemus teknisestä erikoiskaupasta.

Puhelin: 044 758 9144
Sijainti: Tinankuja 3, Masala
Logo

Avoin hakemus, KLINGER Finland Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!