Avoin hakemus, koko Suomi

Haluatko liittyä Lujaan joukkoomme, mutta työpaikkailmoituksissa ei tällä hetkellä näy sinulle sopivaa tehtävää? Jätä meille avoin hakemus!

Olemme tehneet hakemisen helpoksi sinulle; toivomme sinun lähettävän meidän suuntaan yhteystietosi sekä hakemuskirjeen, jossa kerrot miksi työnteko Lujatalossa olisi sinulle paras seuraava askel urallasi. Otamme mielellämme vastaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Kun olet kertonut meille hakemuksessa lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä uratavoitteistasi, hakemus ohjautuu parhaiten oikean Lujatalolaisen arvioitavaksi.

Käymme avoimia hakemuksia läpi viikoittain ja olemme sinuun yhteydessä heti jos sopiva paikka löytyy. Kannattaa kuitenkin aina jättää myös erillinen hakemus, mikäli huomaat sivuiltamme kiinnostavan tehtäväkohtaisen työpaikkailmoituksen, jotta varmasti tulet huomioiduksi kyseisessä haussa.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Sen lisäksi että tarjoamme sinulle vakaan ja ihmiskeskeisen toimintaympäristön niin sitoudumme myös siihen, että meillä sinua odottaa kehittymishaluinen ja -hakuinen tehtäväkenttä jossa oma-aloitteisuutesi ja pitkäjänteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Kolmannen sukupolven perheyrityksen kokemuksella uskallamme luvata, että osaamme luoda työntekijöillemme merkittäviä ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia, mm. koulutuksilla ja selkeillä urapoluilla.

 

Hakuaika alkaa:

Lujatalo

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti yli 850 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.

Puhelin: 020 789 5111
Sähköposti: rekry@luja.fi
Sijainti: Rautionkatu 14 B

Logo

Avoin hakemus, koko Suomi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!