Avoin hakemus Kotkan Kiinteistöpalveluun

Liity iloiseen, motivoituneeseen joukkoomme ja tule meille töihin!
 
Työskentelemme ihmisten arkipäivän elämän keskellä, ja siitä johtuen arvostamme yhteistyökykyä, sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin, rehellisyyttä ja reipasta asennetta. Etsimme ympäri vuoden niin rautaisia alan ammattilaisia kuin uran alussa olevia tulevaisuuden osaajia. Kerro meille lisää itsestäsi sekä esittele meille osaamistasi avoimen hakulomakkeemme kautta.
 
Otamme sinuun yhteyttä, jos meillä avautuu sinun osaamisellesi sopivia työtehtäviä. 
 
Hakuaika alkaa:

Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy

Tehtävämme on huolehtia paikallisen asuinympäristön viihtyisyydestä, toimivuudesta ja turvallisuudesta. Suunnitelmallisella kiinteistöjen ylläpidolla ja korjaustoiminnoilla varmistamme, että kodit ja kiinteistöt säilyttävät arvonsa. Tuotamme kiinteistöihin liittyviä palveluja yli 25 vuoden kokemuksella Kotkassa ja Etelä-Kymenlaakson alueella. Tarjoamme palvelujamme asuin- ja liikekiinteistöille, yksityishenkilöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. 
 
Etsimme sekä ensimmäiseen työpaikkaan tulevia että työhistorian omaavia ammattilaisia. Koulutamme uusia osaajia oppisimuskoulutuksella. Työskentelemme ihmisten arkipäivän elämän keskellä, ja siitä johtuen arvostamme yhteistyökykyä, sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin, rehellisyyttä ja reipasta asennetta.
 
Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.
Puhelin: (05) 215 003
Sähköposti: rekry@phmgroup.com
Sijainti: Eteläpuistokatu 5
Logo

Avoin hakemus Kotkan Kiinteistöpalveluun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!