Avoin hakemus, Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy

Hienoa, että kiinnostuit meistä työnantajana! Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna toiveidesi työpaikkaa, voit täällä jättää meille avoimen hakemuksen. Jos meille myöhemmin aukeaa sinua inspiroiva työpaikka, toivomme sinun vielä erikseen hakevan kyseistä tehtävää kohdistetusti. Voit halutessasi linkittää aiemmin jättämäsi avoimen hakemuksen valitsemaasi uuteen työpaikkaan järjestelmässä.

Hakuaika alkaa:

Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy

Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy on pohjoissuomalainen perheyritys ja osa Lehtonen yhtiöt -konsernia, sekä Kaukokiito-ketjua.

Ilmari Lehtonen aloitti kuljetustoiminnan 1950-luvun alussa yhdellä kuorma-autolla. Toiminta on kasvanut vuosikymmenten saatossa ja tällä hetkellä toiminnassa mukana toimii jo perheen kolmas sukupolvi.
Lehtonen kuljettaa päivittäin noin 2000 lähetystä ja on yksi neljästä suomalaisesta liikennöitsijästä, jotka omistavat Kaukokiidon. 

Olemme perinteinen perheyritys, jossa omistuksella on kasvot ja työtekijöistä pidetään huolta. Henkilöstökyselyn mukaan työntekijät kokevat meidät varmana ja vakaana työnantajana. Arvostamme oikeaa asennetta ja vahvaa sitoutumista – molemmin puolin. Haluamme aina palkata oikeat ihmiset meille töihin.

Vahva osaaminen ja laadukas palvelu ovat taanneet menestyksen yli 60 vuoden ajan.

Puhelin: 0164200100
Sijainti: Ahjotie 17, 96320 Rovaniemi
Logo

Avoin hakemus, Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!