Avoin hakemus lääkärit

Silmälääkäriksi Silmäasemalle?

Haluaisitko työskennellä osana Suomen johtavaa silmäterveyden ja näkemisen yritystä? Silmäasema tarjoaa lääkäreille työmahdollisuuksia valtakunnallisesti ympäri Suomen. Meillä voit työskennellä yli 120 optisessa myymälässä, 28 Silmälääkärikeskuksessa sekä 18 Silmäsairaalassa että julkisen erikoissairaanhoidon parissa 10 eri paikkakunnalla. Meiltä löytyvät kaikki Silmäterveyden palvelut saman katon alta.

Työssäsi Silmäasemalla voit hoitaa yksityispotilaita ja/tai julkisen terveydenhuollon potilaita. Silmäasemalla voit tehdä töitä viitenä päivänä viikossa tai muutamia päiviä kuussa, miten elämäntilanteeseesi parhaiten sopii. Meillä voit halutessasi työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työskentelyaikasi voit päättää toimipaikan aukioloaikojen puitteissa, samoin vastaanottoaikojesi keston ja lounastaukojesi pituuden. Meillä voit työskennellä jo erikoistuvana lääkärinä, kun erikoistumista on takana parisen vuotta. 

Yksityisen vastaanottosi hinnan voit päättää itse. Silmäasemalla lääkärit työskentelevät tavallisimmin joko itsenäisinä ammatinharjoittajina tai yhtiön kautta. Autamme sinut mielellämme alkuun hallinnollisissa asioissa, ja saat tueksesi oman yhteyshenkilön hallinnosta. Meiltä saat laadukasta refraktiokoulusta, tai voit pitää vastaanottoa optikon esirefraktoimana. Saat myös vastuulääkäriltä kattavan perehdytyksen aloittaessasi työskentelyn, ja laaja kollegaverkosto on tukenasi. Tarjoamme lääkäreillemme myös koulutuksia kuukausittain.

Olemme viime vuosina panostaneet työtiloihin, -välineisiin ja tutkimuslaitteisiin sekä ennen kaikkea arjen sujuvuuteen toimipaikoissa. Olemme mm. investoineet 60 OCT-laitetta ympäri Suomen. Potilastietojärjestelmämme Safe on silmille tehty, ja kuuntelemme sen kehittämisessä herkällä korvalla lääkäreiden toiveita. Halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Silmäaseman lääkäritoimintaan laajemminkin mm. Advisory Boardin kautta.

Olemme sekä asiakkaiden että kollegoiden arvostama ja hyvin tuntema brändi, ja Silmäaseman onkin valittu useana vuonna peräkkäin Suomen luotetuimmaksi optikkoketjuksi. Toimintaamme ohjaa vahvasti vastuullisuus, joka näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme.

Työsi tueksi saat silmäterveyden ja näkemisen ammattilaisista koostuvan sitoutuneen työyhteisön, joka tekee laadukasta työtä suomalaisten silmäterveyden eteen. Tavoitteenamme on, että Silmäasemalla työskentelevät maailman onnellisimmat Silmäasiantuntijat.

Lisätietoja: 

Karoliina Hirvonen, karoliina.hirvonen@silmaasema.fi, p. 050 416 7797

Pauliina Mäkäläinen, pauliina.makalainen@silmaasema.fi, p. 050 526 1027

Jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Hakuaika alkaa:

Silmäasema

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Valikoimaamme kuuluvat silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit sekä optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut. Myös silmätautien tutkimus ja hoito sekä monipuolinen silmäkirurgia, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset, kuuluvat tarjontaamme. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen! Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Logo

Avoin hakemus lääkärit

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!