Avoin hakemus / Lääkärit

Hei Lääkäri! 

Millaista työtä haluaisit tehdä? Jätä meille yhteystietosi, niin aloitetaan suunnittelu yhdessä. Käydään läpi työtilanteesi ja toiveesi. Coronarialla työ voidaan räätälöidä pitkälti toiveidesi pohjalta. Meillä voit tehdä lähi- tai etätyötä, työskennellä julkisessa tai yksityisessä terveydenhuollossa tai rakentaa sopivan yhdistelmän eri palveluistamme.

Lääkärin työn sujuvoittaminen ja tukeminen on meille sydämenasia. 💙

Tarjoamme sinulle:

  • merkityksellisen työn, joka joustaa ehdoillasi
  • monipuolisen potilaskunnan, jonka parissa pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi
  • oman yhteyshenkilön, joka kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen
  • inhimillisen työnantajan, jonka toimintaa ohjaa terve arvopohja
  • mahdollisuuden työskennellä työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yrityksen kautta

Lääkäri, jätä yhteystietosi, niin kuulet meistä pian!

Hakuaika alkaa:

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

 

Logo

Avoin hakemus / Lääkärit

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!