Avoin hakemus, Laboratoriot

Tervetuloa täyttämään Veripalvelun työhakemusta!

Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset, veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä laaja valikoima terveydenhuollon toimijoille tarjottavia erityisanalytiikan laboratoriotutkimuksia. Sairaaloille, terveyskeskuksille, neuvoloille ja yksityisille laboratorioille tarjottavat laboratoriopalvelut kattavat veriryhmä- ja kudossopeutuvuustutkimukset.

Laboratorioissamme Vantaan Vehkalassa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista. Veripalvelu tarjoaa ainutlaatuisen työympäristön, jossa työtä tehdään yhteistyössä sairaala-asiakkaiden, vapaaehtoisten verenluovuttajien sekä Veripalvelun eri toimintojen kanssa.  Annamme kattavan perehdytyksen työhön liittyviin tehtäviin ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää: panostamme henkilöstömme jaksamisen tukemiseen esimerkiksi tarjoamalla monenlaisia liikunta- ja hyvinvointietuja. 

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Kulttuuri-, liikunta-, hyvinvointi- ja työmatkaetu (Epassi)
  • Laajennettu työterveyshuolto
  • Lounasetu
  • Työmatkaliikunnan kannustinraha
  • Kuntosali ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja omissa tiloissamme Vehkalassa
  • Työsuhdepyöräetu
  • Pitkät lomat
  • Uudet toimitilat Vantaan Vehkalassa

Edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaan.

Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Harjoitamme osaamiseemme liittyvää palvelu-, tutkimus- ja kehittämistoimintaa ja osallistumme biopankkitoimintaan. 

Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Sähköposti: hr@veripalvelu.fi
Sijainti: Härkälenkki 13, 01730 Vantaa

Logo

Avoin hakemus, Laboratoriot

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!