Avoin hakemus Line Carrierille

 

Haluaisitko sinä töihin Suomen parhaalle yritysten operaattorille?

Meillä voimakas kasvu näkyy yrittäjähenkisenä asenteena ja omasta tekemisestä ollaan ylpeitä. Ilmapiiri meillä on rento ja matalahierarkinen, joten oman äänen saa kuuluviin ja työntekijöiden urakehityksestä huolehditaan.

Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa. Olemme ketterä toimija ja pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilasataman merimaisemissa. 

Kasvaessamme saatamme tarvita tekijöitä niin tekniikkaan, myyntiin kuin asiakaspalveluunkin.

 • Tekniikan puolella kehitämme ja tuotamme mm. mobiiliratkaisuja, omia vaihteenhoidon järjestelmiämme sekä erilaisia pilvipalvelu ja verkkojärjestelmä ratkaisuja. Tiimin tekemisen keskiössä on ratkaisukeskeisyys ja asiakaslähtöisyys. 
 • Myyntitiimimme koostuu teräksisistä myyntityön ammattilaisista. Työ sisältää mm. uusasiakashankintaa, asiakaskontaktien ylläpitoa, tuote- ja palveluportfoliomme esittelyä sekä hinnoittelua ja sopimusten tekoa. Myynnin tekemisessä ovat vahvasti mukana inbound-markkinointi ja HubSpot CRM. 
 • Käyttöönottojen sekä asiakaspalvelun tiimimme huolehtii tilausten käsittelystä ja toimitusten aikataulutuksesta, sekä palvelee yritysasiakkaitamme ja jälleenmyyntikumppaneitamme aidon ystävällisesti ja ammattitaidolla. 

 

Mikäli sinulla on kokemusta operaattoritoimialasta ja pidät monipuolisesta tekemisestä hyvässä porukassa, laita hakemusta tulemaan! Olemme yhteydessä, mikäli meille avautuu paikka sinunlaisellesi osaajalle. 

 

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • suomi
 • englanti
 • tiimityöskentely
 • halu kehittyä ja oppia

Tarvittavat osaamisvaatimukset ovat tehtäväkohtaisia. Kerro hakemuksessasi millaiset tehtävät kiinnostavat sinua ja millaisia kompetensseja sinulta löytyy. 

Tarjoamme

 • Kattava työterveyshuolto
 • Lounasetu
 • Smartum-etu
 • joustavat työajan järjestelyt

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriseteleiden tarjoamisella sekä lounasedulla. Toimitilamme Espoon Keilaniemessä ovat viihtyisät ja modernit, ja niistä on upea merinäkymä aurinkoiselle Keilalahdelle ja sen venesatamaan. Rakennuksesta löytyy myös kuntosali työntekijöiden vapaaseen käyttöön.

Joustavuus puolin ja toisin on meille erityisen tärkeää. Joustavat työajanjärjestelyt nousevatkin henkilöstökyselyissämme toistuvasti kiitoksen aiheeksi. 

Line Carrier Oy

Ketterä yritysten operaattori

Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa.

Vuonna 2008 perustettu Line Carrier on osa SFG yhtiöt -konsernia. Line Carrierin missiona on olla Suomen paras yritysten operaattori. Koko konsernissa on 180 työntekijää ja konsernin liikevaihto on noin 20 milj. luokkaa vuonna 2020.

Meille myönnettiin alkukeväästä 2021 Avainlippu-merkki, joka on tunnustus luotettavasta ja kotimaisesta operaattoripalveluiden ja asiakasratkaisujen tuottamisesta.

Puhelin: +358 20 155 8866
Sijainti: Keilaranta 1
Logo

Avoin hakemus Line Carrierille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!