Avoin hakemus Liveen

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 800 asiantuntijaa.

Tarjoamme merkityksellisiä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä ammattitaitoisten ja työstään innostuneiden kollegoiden rinnalla. Olemme 2023 Great Place to Work –sertifioitu työpaikka, jossa tutkimustulosten mukaan 75% kokee Liven olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. 91% vastanneista kokee oman työpanoksensa tärkeäksi ja 85% kokee työnsä merkitykselliseksi. 

Jos et löytänyt Avoimista työpaikoistamme juuri nyt sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä.

 

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Kattavan perehdytyksen, sekä työyhteisön vahvan ja välittävän tuen 

  • Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä niin työssäsi kuin Live Akatemian koulutuksissa ja valmennuksissa  

  • ePassi-edun  

  • Lakisääteistä tasoa kattavavamman työterveyshuollon 

  • Merkityksellisen työn ja suoran mahdollisuuden vaikuttaa siihen, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä 

 

Perehdythän ennen hakemuksen lähettämistä rekrytointiin liittyvään henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan tästä

Joihinkin tehtäviin valittavan on näytettävä rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Hakuaika alkaa: