Avoin hakemus logistiikan työtehtäviin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueelle

Innostaako työt liikkuvissa logistiikan tehtävissä?

Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa juuri nyt! Me etsimme jatkuvasti asiakkaillemme työntekijöitä erilaisiin logistiikan tehtäviin sekä henkilöstöä taas tulevan talvi- ja kesälomien 2023 tuurauksiin.

Työtehtäviä ovat mm. postin jakamiseen ja lajitteluun liittyvät tehtävät, sekä termnaalityöt.Työn tekemisen aikataulut postin perusjakamisessa ovat n. 6:30-18:30, ja työajat voivat vaihdella eri päivien/reittien mukaan. 

Postin jakamisessa edellytämme  noin 2 vuoden ajokokemusta. Terminaaltyössä vastapainotrukkin ajokoemus on toki eduksi. Kaikkiin tehtäviin on kuitekin luvassa hyvä perehdytys ja työ on hyvin opittavissa, kun vain on halu oppia ja osata.

Hakemusta täyttäessäsi valitse työtehtävät, joista olet kiinnostunut sekä paikkakunta/paikkakunnat, joilla olisit halukas työskentelemään. Huomioithan, että tehtävät vaihtelevat hieman paikkakunnittain. Kerromme mielellämme lisää.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten täytäthän hakemuksesi viipymättä. Liitä mukaan CV:si, ja kerro tarkemmin toiveistasi töihin liittyen.

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • B-Kortti / M-Kortti
  • väh. 2 vuoden ajokokemus
  • motivoitunut
  • innokas
  • itsenäinen
  • oma-aloitteinen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: taina.varttila@sol.fi
Sijainti: Seinäjoki

Logo

Avoin hakemus logistiikan työtehtäviin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!