Avoin hakemus - Logistiikkakeskus

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksen logistiikan tehtäviin Vantaan Tuupakkaan. Pääset täyttämään hakemusta ilmoituksella olevan "jätä avoin hakemus"-painikkeen kautta.

 

Logistiikkatyöntekijänä olet avaintekijä Soneparin toimitusketjun toiminnassa ja varmistat omalla työpanoksellasi, että oikeat tavarat menevät asiakkaalle ajoissa. Jokainen päiväsi on erilainen ja pääset tutustumaan monipuolisesti logistiikka-alan työtehtäviin vakaassa ja kansainvälisessä sähkötarvikealan yrityksessä parhaiden tuotteiden ja työvälineiden parissa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin sekä sisä- että ulkotiloissa. Tarjoamme monipuoliset työaikamallit, jotka tukevat sinun elämäntilannettasi. Työtä voit myös tarvittaessa tehdä osa-aikaisesti.

 

As a logistics worker you help ensure that the correct products are delivered to the customer on time. Your days are versatile, and you have the chance to familiarize yourself with many different tasks in the field of logistics for a steady and international distributor of electronic products. Work will take place Monday – Friday both indoors and outdoors. We offer versatile working hours, and it is also possible to work part time. To leave an open application for the position, click "Jätä avoin hakemus" and fill out the application.

Hakuaika alkaa:

Sonepar Suomi Oy

Sonepar on maailman johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Sonepar palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti ympäri Suomea lähes 40:ssä toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaan mietittyjä palveluratkaisuja, takuuvarmaa logistiikkaa, valikoituja tuotemerkkejä ja parasta osaamista. Yrityksen liikevaihto on noin 450 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 450 henkilöä. Sonepar Suomi on osa maailmanlaajuista Sonepar-konsernia.

Kansainvälinen Sonepar-konserni on maailman johtava sähkötarviketoimittaja, jonka liikevaihto on noin 33,3 mrdEUR. Henkilöstöä on n. 45 000 yli 40 maassa.

Lisää tietoa Soneparista löydät osoitteesta www.sonepar.fi ja kansainvälisesti www.sonepar.com

Powered by Difference

Sähköposti: hr@sonepar.fi

Logo

Avoin hakemus - Logistiikkakeskus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!