Avoin hakemus, Loihde Trust Oy

Haluatko osaksi meidän loihtijoiden porukkaa?

Loihde Trustilla sinulla on mahdollisuus kehittyä moniosaajaksi tai tietyn asian syväosaajaksi. Saat valtaa ja vastuuta kykyjesi puitteissa.

Kiinnostuitko? Jätä avoin hakemus sivun alareunassa olevan linkin kautta. Otamme yhteyttä, mikäli meiltä voisi löytyä sinua kiinnostava tehtävä ja osaamisesi vastaa sitä mitä etsimme. 

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä millaisesta työstä olisit erityisesti kiinnostunut Loihde Trustilla. Liitä mielellään mukaan myös CV ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi.

Joidenkin työtehtävien kohdalla teemme turvallisuusselvityksen ja soveltuvuuden arvioinnin. Kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit työhöntulotarkastuksessa.

Lisätietokysymyksiä voi tarvittaessa lähettää sähköpostitse rekrytointi@loihde.com. 
 

Hakuaika alkaa:

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 360 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Logo

Avoin hakemus, Loihde Trust Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!