AVOIN HAKEMUS Muut tehtävät

HAE MEILLE TÖIHIN!

Kiinnostaako sinua työskentely Kiipulassa, mutta et löydä avoimista työpaikoistamme sopivaa paikkaa? Klikkaa siis "Jätä avoin hakemus"-napista ja täytä tietosi. Olemme sinuun yhteydessä, jos taitoihisi ja toiveisiisi sopiva työ tulee eteen!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: HAE MEILLE TÖIHIN!

Tarjoamme

  • Liikunta- ja kulttuuri (ePassi)
  • Lounasetu (ePassi)
  • Hyvinvointi (ePassi)
  • Ajasta ja paikasta riippumaton työterveyshuolto

Kiipulasäätiö

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yhdessä alan ammattilaisten kanssa? Me Kiipulassa tarjoamme sinulle paikan, jossa merkityksellinen työ ja hyvät työsuhde-edut kohtaavat.

Kiipula on yhteiskunnallisen hyvän tuottaja. Perustehtävämme on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kokonaisuuteemme kuuluu Kiipulan ammattiopisto, Kiipulapalvelut, Kiipula Gardens sekä Avire Oy. Palveluksessamme on noin 520 alan ammattilaista ja toimimme yhdeksällä paikkakunnalla. Olemme savuton työpaikka.

Unelmamme on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Millaista on työskentely Kiipulassa?

Tutustu työntekijätarinoihimme ja -videoihimme Meidän yhteinen duuni -sivulla. Sivulta löydät myös lisätietoa arvoistamme ja työsuhde-eduistamme.

Sähköposti: rekry@kiipula.fi
Sijainti: Kiipulantie 507, Turenki
Logo

AVOIN HAKEMUS Muut tehtävät

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!