Avoin hakemus / Open application

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Loihde Analyticsissa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Hae nyt!

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisella lomakkeella. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, uratoiveistasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään meillä. Mainitsethan myös hakemuksessasi, missä toimipisteessämme (Espoo, Oulu, Lappeenranta) haluaisit työskennellä. 

Hakuaika alkaa:

Loihde Advance

Kun vuoden 2022 syksyllä Loihde Analytics & Loihde Advisory yhdistyivät, syntyi Loihde Advance. Yhdessä hyödynnämme ja tehostamme asiakkaidemme datan ja viemme palveluiden digitalisoinnin uudelle tasolle. Toimipisteitämme löydät Espoosta, Lappeenrannasta ja Oulusta. Näissä sekä kotitoimistoissa ympäri suomen autamme yli 200 asiantuntijan voimin asiakkaitamme luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Loihde on liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistaja. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä suojautumaan fyysisen ja verkkomaailman uhilta. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust-brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advance ja Loihde Factor. Henkilöstöä konsernissa on noin 950 ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 108,1 miljoonaa euroa.

Sähköposti: nea.koivumaa@loihde.com
Sijainti: Espoo, Oulu, Lappeenranta
Logo

Avoin hakemus / Open application

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!