Avoin hakemus, opiskelija

Etsitkö harjoittelu, opinnäytetyö tai oppisopimuspaikkaa? Lähetä meille avoin hakemuksesi ja kerro lisää toiveistasi! 

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä iloiseen ja osaavaan arelaisten joukkoon. Suomen suurimpana talotekniikka-alan yrityksenä tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kasvaa opiskelijasta ammattilaiseksi osaavien arelaisten vankalla tuella.

Kerro meille lyhyesti opinnoistasi, osaamisestasi ja tietenkin itsestäsi. Taustoita millaista harjoittelu-,  oppisopimus tai opinnäytetyöpaikkaa haet ja mille ajanjaksolle sitä ajattelit. Jos toiveemme ja odotuksemme kohtaavat, olemme sinuun yhteydessä.

Parhaat mahdollisuudet napata harjoittelupaikka on avoimen hakemuksen täyttämisen lisäksi seurata ARE:n avoimia harjoittelija -työpaikkoja ja hakea myös suoraan niiden kautta. 

Hakuaika alkaa:

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

 

Logo

Avoin hakemus, opiskelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!